ISMEJANI ĐILASOVI MEDIJI Neka vas ne čudi ako za ubistvo koje je počinio Boldvin optuže Andreja Vučića
Alo/Masanori Jošida

 

Tviteraš je rasturio medije Dragana Đilasa tako što je unapred predvideo kako će oni tu vest tumačiti.

Vest o tome da je slavni holivudski glumac, Alek Boldvin na snimanju filma upucao direktorku fotografije Halinu Hačins šokirala je svet. Za sada se sumnja da je ubids počinjeno iz nehata, svetski mediji sa nestpljenjem očekuju informacije kako bi potvrdili i odgenetnuli sve sumnje u vezi ove tragedije.

Ipak, u Srbiji postoje određeni mediji koji smatraju da svoje izvore i vesti koje puštaju uopšte ne moraju biti proverene, na račun toga na jednom Tviter nalogu osvanula je poruka poslata upravo tim medijima.

Naime, na jednom popularnom Tviter nalogu u Srbiji, u objavi je napisano da će mediji poput N1 i Nova.rs, koji su pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, a koji su poznati od ranije da kao lešinari čekaju bilo kakvu vest da optuže i nelogično neprovereno spoje aktuelnu vlast sa tim, i ovaj put optužiti eventualno brata predsednika Vučića za ovu svetsku tragediju.

Imajući u vidu da je njima za sve kriv brat predsednika Srbije Andrej Vučić, pretpostavio je da će i za ovo ubistvo optužiti upravo njega.

– Kako novarsonline nezvanično saznaje, pištolj kojim je Alek Boldvin ubio snimateljku je marke CZ99 i proizveden je u Srbiji. Direktor firme koja je filmskoj ekipi prodala pištolje za potrebe snimanja je kum Andreja Vučića – napisano je ironično u ovoj objavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading