ĐORĐE DABIĆ DS je dotakla moralno dno!
SNS

 

"Ne zaustavljaju se tajkunski poslušnici na pretnji detetu predsednika države koje ima 4 godine, nije im dosta ni vređanje ćerke ni crtanje njegovom sinu mete na čelo, ni psovanje majke im više nije dovoljno već idu korak dalje - javno traže nastavak satanizacije i prljave kampanje prema deci i roditeljima predsednika Vučića.

Mi nećemo odgovoriti udarcem po njihovoj deci i majkama, za nas je porodica svetinja, ali ovom ljudskom skartu i tajkunskim bitangama poručujemo da ćemo se još više i snažnije boriti za politiku predsednika Aleksandra Vučića i da na vlast nećemo dozvoliti da nikada više dođu neljudi i lešinari, koji bi da opet pljačkaju Srbiju i pune svoje džepove a sve gazeći po osnovnim moralnim vrednostima, tuđim majkama i bilo čijoj deci.

Jasno je da je Zoran Lutovac samo megafon u rukama najvećeg tajkuna i čoveka koga samo i isključivo zanimaju sekunde reklamnog prostora na RT-u i uređivanje medijske scene u Srbiji Dragana Đilasa. Naša dužnost je da se ovome žestoko suprotstavimo i da ne dozvolimo da bilo čija porodica postane legitimna meta za napad, zato što time branimo čast i osnovno dostojanstvo svakog čoveka u Srbiji. To je Aleksandar Vučić narodu i obećao, baš zato je najgorima od najgorih on - glavna meta", dodao je Đorđe Dabić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading