BRNABIĆ POSTAVILA PITANJE BODROŽIĆU Zašto se aminuje psovanje: Odgovor je važan!
TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC

 

Povodom takvog stava, koji u najmanju ruku ne priliči lideru NUNS-a, budući da indirektno aminuje javnu i strastvenu mržnju Vidojkovića prema Vučiću, oglasila se i Ana Brnabić, premijerka Srbije.

"Neću komentarisati bihevioralni poremećaj Vidojkovića (za koji, verujem, postoji adekvatna terapija), a ni ispraznost portparola vodovoda, kao ni medij koji daje prostor njihovoj misaonoj kloaci (na kome smo ranije čuli da nije isto kada te siluje Legija i kada te siluje Mika).

 

Veći je ovde problem, i mnogo važnija stvar, reakcija NUNS-a koji "insistira na osnovnim vrednostima demokratskog društva, profesionalnim standardima...", brutalne uvrede upućene jednoj ženi (ma čija majka bila), pri tome upravo medijskom radniku (?!), odbaci kao "benigne".

Šta je gospodine Bodrožiću u iživljavanju koje smo videli benigno? Psovanje majke uopšteno, psovanje medijskog radnika ili psovanje predsednikove majke? Odgovor je važan da bi razumeli šta ste tačno od ovoga vi upravo legitimizovali kao osnovnu vrednost demokratskog društva", upitala je Brnabić.

Skandal

- Marko je benigan slučaj, žao mi je što je pod pritiskom imao ispad i upotrebio baš tu psovku - navodi predsednik NUNS-a.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
stevo

25.09.2021 01:33

Tuzno i ruzno..Bruka i sramota....Ne znam sta bih drugo rekao

Dragan

25.09.2021 03:09

Ma bolesna je to ekipa i oni su za hirno lečenje u specijalnim ustanovama.

nbmbnmbnm

25.09.2021 13:05

Strašno i sramotno je da se to događa.

Janko

25.09.2021 14:56

Pretnje, nasilje i psovanje koje se izriče prema nekom nikada neće da bude podržano od ikoga u Srbiji

Tanja

25.09.2021 15:01

Ovo je toliko tužno i ruzno, velika bruka i sramota. Ne mogu i prosto ne znam šta bih drugo rekao.Strašno i sramotno je da se to događa.

Мијо

25.09.2021 16:22

Најоштрије осуђујем овакве нападе упућене председнику наше државе и његовој породици. Овим увредама и претњама се мора стати на пут. Свако ко тако нешто ради мора да одговара и да буде најстрожије кажњен.