VUČIĆU PREKIPELO Nema više ćutanja, Prištini poručio šta ih čeka
Printskrin

 

- Albanci su dobili da formiraju Zajednice srpskih opština. Oni nam kažu ne, nećemo. Kada im ustavni Sud kaže vratite zemljište manastiru Dečani, onda ih baš briga za to, a baš briga i one da ih za nešto napadaju. Zamislite da vi šaljete neku vojsku ili neku policiju da rade nešto na teritoriji neke opštine i da ne obavestite nikoga.

- Mi smo dogovorili da se formira regionalna policija sever, a da kosovskometohijski Srbi treba da predstavljaju 96 posto. ZSO je taj koji predlaže komandira sever policije, ali ZSO ne postoji. Sve vreme su glavni čelni ljudi u vd stanju i nikad neće izaći iz vd stanja zato što njima ne pada na pamet da se formira ZSO. Mislite da je nekoga briga o tome, zato što Srbi moraju da ćute. Možete da vodite da kampanju kakvu hoćete, neću više ništa da vam ćutim - rekao je Vučić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nenad

20.09.2021 20:01

Podrška predsedniku Vučiću u ovim teškim trenucima za Srbiju i Srbe na KiM.

Tanjaa

20.09.2021 21:39

Pristina je ta koja ne zeli nas narod na KiM, ali mi cemo se boriti za nas narod na KiM.

Slobodanka

21.09.2021 02:15

Velika podrška našem narodu na Kosovu i našem Predsedniku Vučiću koji se nadčovečanskim naporima trudi da urazumi Albansku stranu da sednu za pregovarački sto i iskreno ispune ono što su potpisali.