ĐILASOVA VELEIZDAJA Opozicija besna - neće nam on i Marinika krojiti sudbinu! Tadić povukao ključni potez
YT/Televizija srpske dijaspore

 

Raskrinkan Đilasov tajni plan! Dok su se srpski opozicionari juče oporavljali od šoka, jer su shvatili da ih je Dragan Đilas, lider SSP-a, ponovo preveslao tajnim pripremama za izbornu trku dok je njih nagovarao na bojkot, on preko svojih medija uveliko gura Mariniku Tepić, potpredsednicu SSP-a, kao kandidata na predsedničkim izborima koji su zakazani za sledeću godinu.

Đilasovi mediji su i juče u svojim izdanjima Tepićevu kovali u zvezde ne propuštajući priliku da ostale opozicionare kritikuju, pa su tako otišli toliko daleko da su Borisa Tadića, nekadašnjeg predsednika Srbije i lidera SDS-a, optužili da plaši birače.

- U ovom trenutku samo jedna osoba u političkom životu ima šanse da predsedničke izbore otera u drugi krug i eventualno u njemu pobedi - to je Marinika Tepić - poručuju analitičari u Đilasovim medijima.

 Zato Tepićeva uživa na moru i dok se brčka i prži na suncu puni baterije za izbore i smišlja nove lažne afere. Na fotografiji koju su juče objavili mediji vidi se Marinika kako se sunča na jednoj plaži u Buljaricama u Crnoj Gori.

S druge strane, opozicionari su odlučili da više ne čekaju Đilasa i Tepićevu da im kroje sudbinu, a kako Alo! saznaje iz dobro obaveštenih izvora, prvi potez je povukao niko dugi nego Boris Tadić.

ĐILASOVA VELEIZDAJA Opozicija besna - neće nam on i Marinika krojiti sudbinu! Tadić povukao ključni potez

Foto: privatna arhiva

 

 

- Tadić je odlučio da obiđe stranačke odbore širom Srbije i da vidi kako stvari stoje, te da pokuša da oživi SDS. On ne računa više na Đilasa i sve je bliži odluci da na predstojeće izbore izađe ili samostalno ili u koaliciji s nekim od opozicionih stranaka koje ne kontroliše Đilas - objašnjavaju naši dobro obavešteni izvori, i dodaju da je burno bilo i u Narodnoj stranci, na čijem čelu se nalazi Vuk Jeremić.

- Brojni funkcioneri su protiv da se na naredne izbore izađe u koaliciji s Đilasom i ubeđuju Jeremića da je krajnje vreme da i oni krenu ozbiljnije u kampanju ili će i njih Đilas uništiti isto kao što je uradio Demokratskoj stranci - ističu naši sagovornici.

Tajkun snima himnu za izbore!

Alo! je juče pisao da Dragan Đilas, lider SSP-a, planira da žedne preko vode prevede saradnike iz opozicije.

- On uveliko snima himnu SSP-a, angažovao je i muzičare, koji su već u studiju  Predraga Cvetkovića. Snimanju je lično prisustvovao i sam Đilas, a dolazila je i Marinika Tepić da čuje pesmu - objašnjavaju naši dobro obavešteni izvori, i dodaju da se u himni, između ostalog, ističe da „sloboda i pravda nisu samo nada“.  Ako se uzme u obzir da se Đilasova partija zove Stranka slobode i pravde, jasno je da se himna odnosi samo na njih, te da Đilas ne planira da pravi nikakve predizborne koalicije ni da šuruje s drugim opozicionarima koje navodno ovih dana pokušava da okupi.

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
bg

03.09.2021 08:46

Dal on stvarno veruje da ce sem familije neko glasati za njih ?