SKANDAL GODINE NA ĐILASOVOJ TELEVIZIJI Novinarka Madžarević i njena koleginica izjavama dotakle dno: Srpska himna smešna, zar da nam deca idu u školu uz stihove "Složi srpsku braću dragu..."
Printscreen

Voditeljka Nevena Madžarevic sa Đilasove televizije je sve vreme insistirala da himna nije dobra i da je problematicno to što je pevaju naša deca.

"Aleksandra, koliko sam vas dobro razumela, vi imate problem što je Bože pravde naša himna, a i što je deca slušaju na početku školske godine", rekla je Madžarević tokom razgovora sa svojom koleginicom.

Nakon Marinikinih napada na Srbe da su genocidan narod, nakon što je Marinika koja radi u Đilasovoj firmi napala državu Srbiju da je držala koncentracione logore za Hrvate, ovo je najveći udarac na srpsku državu i srpski narod od strane Đilasa i njegovih zaposlenih.

Da li Dragan Đilas toliko mrzi srpsku istoriju, tradiciju, sve srpsko i da li je zaboravio da se u istoj toj državi koju sa prezirom predstavlja u svojim medijima zaradio milione na uštrb građana Srbije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Радован III

01.09.2021 09:37

То су безлични аморфни људи без стида одрасли без љубави и мрзе све и свакога. Изненадила ме непријатно Невена која ми је до сад била аполитичан професионалац. Али...

Миомир

01.09.2021 09:46

Срам вас било ви из ШЉ назови телевизије. Ви нешто причате и мрзите химну Србије. Срамоте ниједне, идите из наше лепе Србије што даље па тамо глупсони глупаци тандрчите. Срамота сте највећа.

sara

01.09.2021 09:52

Marinka je rumunska opajdara, ne voli Srbiju i samo je novac zanima!!!. Isto je i sa N1 i Nova S, gde je jedan od gazda ortodoksni crnogorac Đilas, a rade i neprofesionalni novinari, koji na svaku reč govore a....e....i koji takođe za novac bi prodaju svoju dušu!!!!.

Marko

01.09.2021 10:27

Ovo su opasne stvari. Sve te osobe koje izražavaju javno nepoštovanje prema Nacionalnim obeležjima i uopšte o omlažavsnju Države i njenih simbola treba strogo sankcionisati. To je atak protiv Države !

Strahinja

01.09.2021 10:53

Nije ovo skandal za njih .Skandal bi bio da nešto pametno kažu.

Ђура

01.09.2021 11:24

Направите деци ђачку химну па нека певају сваки пут када је то потребно .

Miki

01.09.2021 11:47

Sve bi njih trebalo na goli otok šteta što je ukinut.sram ih bilo opljaĉkali drżavu i opet im ne valja.bagra i ološ belo svetski.

Милан

01.09.2021 17:32

Пуна је Србија људи који нису пореклом из ње и који је не доживљавају као своју .Проблем је што роваре и мрзе све српско осим српских пара којих им никада није доста.Лично мислим да је крајње време да се такви поставе на место које им припада а чак и да се врате у земље порекла па нека тамо раде шта хоће.Београд је перјаница истих..