POČINJE LOV NA SRBE Ko kaže da nije bilo genocida u Srebrenici, ide u zatvor, akcija protiv Srbije započela iz srca Beograda
Alo/ Ilustracija

Srbija i srpski narod moraju po svaku cenu biti okrivljeni za navodni genocid u Srebrenici za koji ne postoji nijedan relevantan naučni i pravni dokaz.

Naporotiv, Grajfova nezavisna komisija nedvosmisleno je utvrdila da u Srebrenici nije bilo genocida, ali to neće zaustaviti belosvetski i domaći ološ da nastavi sa kampanjom koja ima za cilj da zatre srpski narod i državotvornost kao genocidne.

Tako je danas u BiH visoki predstavnik doneo zakon po kome se svako negiranje "genocida u Srebrenici" kažnjava zakonom. Dakle, nikakve međunarodne, nezavisne komisije nemaju, niti će imati značaj. Cilj je jasan Srbi moraju da se pokore i priznaju da su genocidni, makar i prislinim zakonom.

Prethodno rezoluciju u kojoj se pominje genocid u Srebrnici donela je Skupština Crne Gore, a zatim i tzv. Skupština Kosova po nalogu Aljbina Kurtija koji je potom počeo da insisitira na priči da su Srbi genocidni.

No, ne treba zaboraviti da je kampanja demonizacije srpskog naroda, započeta u Srbiji, u samom Beogradu.

Rezoluciju kojom Srbija priznaje genocid u Srebrenici podneli su Skupštini  Marinika Tepić, Nenad Čanak, Čedomir Jovanović i ostali sateliti koji već decenijama jašu na krilima ustaške, drugosrbijanske, antisrpske, građanerske i lažne elitističke politike.

Ovi jahači apokalipse i novca otetog od građana Srbije, nikada se neće pozvati na Grajfovu komisiju koja je saopštila svetu da nije bilo genocida u Srebrenici. Oni imaju svoju agendu koja se mora ispuniti, po svaku cenu osuditi Srbe. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Marija

23.07.2021 13:33

Užas! Nema jedne reči kojom bi moglo nazvati ljude toga soja, ali pored mnogobrojnih ružnih reči mora biti i izdajnici

Nikola

23.07.2021 13:51

Evo ja kažem da nije bilo genocida već pojedinačnih zločina. Hoće li Incko da me zatvori zato.😂😂😂

Penzioner

23.07.2021 14:12

A zašto mi kao narod i država to dozvoljavamo, ako nismo pod okupacijom? Ili možda jesmo?

VladimirR

23.07.2021 15:24

Na ulasku u Srbiju pred kamerama pitati svakog da li je bilo genocida i ako kaže da jeste ne puštati ga da uđe!

Jorga

02.10.2021 21:20

Nemam reci kojim bih iskazao ovu olos jerolos ostaje samoolos i nista drugo