VUČIĆ POKVARIO ŽURKU SRBOMRZACA U UN Nijedan srpski državnik pre njega nije se usudio da to uradi
Alo

 

Ekipa u Ujedinjenim nacijama sinoć je htela da slavi presudu Ratku Mladiću, plan je bio da se u seriji istupa priča isključivo o srpskim zločinima, da se Srbi još jednom, finalno, predstave kao jedini krivci za sve u svim ratovima na tlu bivše Jugoslavije.

A onda se oglasio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i “pokvario žurku”!

U izuzetno pripremljenom obraćanju, koje je sa svojim timom studiozno spremao nedeljama, znajući da je u pitanju odlučujuća bitka u kojoj se mora skinuti krst kolektivne krivice sa našeg naroda, predsednik Vučić uspeo je gotovo potpuno nemoguće!

Biranim rečima, odlučnim stavom i nizom neoborivih dokaza Aleksandar Vučić uspeo je da sve optužbe protiv našeg naroda vrati kao bumeramg onima koji su ih iznosili. Vučić je insistirao i nije dozvolio da se ćuti o žrtvama masakra u Jasenovcu, o tom najgnusnijem zločinu protiv srpskog i drugih naroda, Vučić je odlučno govorio o toj najvećoj i najsramotnijoj krvavoj mrlji u istoriji hravtskog naroda.

VUČIĆ POKVARIO ŽURKU SRBOMRZACA U UN Nijedan srpski državnik pre njega nije se usudio da to uradi

Alo

 

 

Ni jedan Srbin pre Vučića nije tako snažno govorio o tom pokolju, toj klanici u kojoj su divljački mučene i ubijane stotine hiljada Srba.

Vučić nije dozvolio ni da se ćuti o Gotovini, a to je Hrvatima najteže palo, jer se time ruše čistunski temelji njihove sadašnje države, zbog čega hrvatska država grčevito želi da se o toj prevari u Hagu zauvek zaćuti. Poštujući sve sagovornike, govoreći s uvažavanjem o svim tuđim žrtvama, Vučić je briljantno uspeo da baci na sto prljavi veš svih onih koji su se borili za to da se sinoć u UN ne govori ama baš ni o čemu drugom, osim o zločinima koje su počinili Srbi.

Ali, tu žurku im je, jasno je po reakcijama, ali i po napisima u medijima u regionu, koji ne likuju jutros kao juče, već odmereno pišu, dakle tu žurku im je pokvario upravo Aleksandar Vučić, a Srbija treba da se zapita zašto pre Vučića nije bilo ni jednog našeg lidera, nikoga ko bi se usudio da na najvišem svetskom nivou, u Ujedinjenim nacijama, ili bilo gde drugo, govori na ovakav način i da iznese svu bolnu istinu o stradanjima srpskog naroda i nepravdi koju je počinio haški tribunal oslobađajući one koji su mučki ubijali Srbe!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (13)

Loading
Vlada P

09.06.2021 10:30

Ja sam usustini opozicija uvek ali od juce kada je predsednik VUCIC odrzao ovakvu besedu celom svetu svaka mu cast boljeg nemomo bravo predsednice

Ruzica

09.06.2021 10:35

Jedan je Vucic. Da nam Bog da bar milion takvih. On se juce morao boriti za istinu i pravdu i cistiti sve brljotine koje su napravili njegovi prethodnici. Neka ga Bog cuva i da mnogo godina vodi Srbiju i Srbe.

Goran

09.06.2021 10:45

Ma boli ih ona stvar za Vucica i nas. Oni idu ka svom cilju, polako ali sigurno, koji god da je.

Vuk

09.06.2021 14:25

@Goran - A jel i tebe boli ona stvar?!?!?!

Dušanka

09.06.2021 11:08

Bravo Presedniče Srbije Neka se stide svi oni njegovi predhodnici ovako se brani srpski narod.Ponosni smo sto srbe u svetu predstavlja ovakav Predsednik .Svaka cast.Duboki naklon.

Kaja

09.06.2021 11:38

Izuzetna mi je cast sto je predsednik odrzao brilijantan govor u UN.

Mirjana

09.06.2021 11:46

Na pravi način, odmereno, efektno, ponosno. Onako kako treba za Srbiju!

Mirjana Ristić

09.06.2021 11:47

Predsednik zna kako treba i kad je najteže. Svaka reč na mestu.

Ahil

09.06.2021 12:03

Za svojih 66 god. Ovakvu odbranu Srbije i srba nisam cula. Bravo Predsednice, govor je bio za divljenje, nikada se ponosnije nisam osecala do vaseg govora sinoc. Ziveli dugo, dugo.Zivela SRBIJA.

Neša

09.06.2021 13:06

Predsedniče,pokazali ste još jednom da sa Srbijom nema igre.

mare

09.06.2021 20:34

Istorijsko obracanje i govor , u godinama koje slede Hrvate ,Bosnjake ,Albance i druge nase krvnike uvek na ovaj nacin treba podsecati na njihove zlocine .

Nikolija

09.06.2021 22:12

Nepravda boli srpski narod i bolece nas dok god nam sude drugi!

popovic77

10.06.2021 00:48

Vucic se ne boji da kaze istinu pa makar ona bila i bolna za one u SB UN