Političarima preskupi kondomi, kukaju na sav glas zbog cene prezervativa
Alo/Dejan Briza

Bivši ambasador i predsednik Skupštine u 71. godini na Tviteru koristi izraz „kres“ da označi polnu radnju. Zašto, pobogu?!

Iako je utisak da političari dobro finansijski stoje, pa glavu razbijaju samo razmišljanjem o državnim pitanjima i svojim konkurentima, to demantuje Dragan Maršićanin (71), nekadašnji predsednik Skupštine Srbije i član DSS-a, koji je ozbiljno zabrinut za cenu prezervativa!

Maršićanin, koji je važio za skandal majstora kako u privatnom životu tako i na Tviteru, primirio se par godina pa onda ponovo napravio pometnju na ovoj društvenoj mreži, pokrenuvši ovo za njega važno pitanje.

„Paketić kondoma, tri komada, košta +/- 300 dinara. Svakim kresom, dakle, u budžet prilažete oko 45 RSD (trgovinska marža + PDV). Država ne samo da vas je*be, već vam uzima pare i kada to sami radite“, poručio je Maršićanin na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i izazvao pravu buru među pratiocima među kojima ima mnoštvo kolega političara.

- Bivši ambasador, ministar ekonomije i predsednik Narodne skupštine RS u 71. godini na Tviteru koristi izraz „kres“ da označi polnu radnju. Zašto, pobogu?! P.S. I loša vam je računica - za svaki kres, odnosno jedan polni odnos potreban je jedan prezervativ, a ne ceo paketić - poručio mu je jedan tviteraš, ali je Maršićanin imao spreman odgovor.

- Nije loša računica, računica je po komadu. A vama je loša praksa ako ste uvereni da je za jedan polni odnos uvek dovoljan samo jedan prezervativ.

Doduše, Maršićaninu nije prvi put da pravi seks skandale na društvenoj mreži Tviter, on je pre nekoliko godina mahao vibratorom. On je u toku jedne rasprave sa neistomišljenicima na toj društvenoj mreži pozdravio dame koje zastupaju stavove SNS-a na nedoličan način.

„Pozdrav bot-dami“, napisao je Maršićanin i uz pozdrav postavio sliku veštačkog penisa. On je kasnije, nakon brojnih osuda, priznao da je pogrešio.

Poslanik Aleksandar Čotrić je za Alo! poručio da veruje da će Maršićanin ovu objavu obrisati.

- Gospodina Maršićanina sam upoznao u vreme kada je bio predsednik parlamenta, a kasnije smo se videli i u Bernu kada je bio naš ambasador u Švajcarskoj. Pratim i njegove objave na društvenim mrežama i često je duhovit u komentarima i kritičan prema greškama opozicije. Nisam siguran da je ova objava po temi, rečniku i zaključku, u skladu s njegovim renomeom, pa verujem da će je obrisati. Gumice, pored ostalog, služe i za to - kazao je narodni tribun!

Veza sa 30 godina mlađom službenicom!

Dragan Maršićanin je bio predsednik Skupštine Srbije od 22. januara 2001. godine, a ostavku je podneo 7. decembra te godine. Ostao je upamćen po ljubavnoj vezi sa trideset godina mlađom skupštinskom službenicom, o čemu su tada brujali svi mediji.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading