Vojislav šešelj
Foto: Alo/Vladimir Marković

Šešelj je, komentarišući, sinoćnu sednicu Saveta bezbednosti UN, rekao da je sinoćni govor predstavnika Velike Britanije bio u koliziji sa tom dugoročnom politikom Londona. Lider radikala je objasnio da je britanski predstavnik ispratio američkog u zahtevima za odlaganje odluke privremenih prištinskih institucija o ukidanju dinara u južnoj srpskoj pokrajini.

Ističe da je diplomatski uspeh što je održana sednica o situaciji na Kosovu i Metohiji, ali da će se pritisci na Beograd nastaviti.

- Ceo svet je mogao da vidi šta se dešava na Kosovu i Metohiji, Vučićevo izlaganje je bilo prilično iscrpno. Sa druge strane, Kurti je odgovarao politikantskim frazama, klevetama, lažima... Očigledno je bilo da on nema argumenata. On je lagao da nije ukinut dinar kao platežno sredstvo. Bezočno je lagao pred kamerama celog sveta! To je njegov poraz bio - izjavio je Šešelj za Hapy TV.

Vojislav šešelj

Vladimir Marković

 

 

Kaže i da se nada da će nova američka administracija na čelu sa Donaldom Trampom biti blaža prema Srbiji, mada dodaje da ga je Tramp malo razočarao Vašingtonskim sporazumom.

Zaključuje da je naša budućnost usmerena ka bližoj saradnji sa Rusijom, Kinom i drugim državama BRIKS-a.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading