aljbin kurti
Foto: Printscreen/Printscreen

Kurti je, na inauguraciji parka u Štimlju, rekao da se nada da ove mere neće trajati dugo jer je Kosovu potrebna podrška na njegovom putu napred.

“Ovo nisu sankcije, ali je istina da su kaznene mere i one su nepravedne, jer Kosovo i njegova vlada imaju najdemokratskiju, proevropsku i najnapredniju državnu i izvršnu vlast. S druge strane, imamo stalnu konfrontaciju sa raznim oblicima agresije iz Srbije, koja je autokratska i proruska država i koja se nije suočila sa svojom zločinačkom prošlošću na prostoru bivše Jugoslavije, gde je izazvala četiri rata. U svakom slučaju, radimo svoj posao, ali ne zaboravimo da ne može biti kompromisa ni sa vladavinom prava ni sa ustavnošću naše zemlje, tako da ćemo nastaviti sa realizacijom našeg programa Vlade i nadamo se da će ove privremene mere biti veoma kratke jer je Kosovo zemlja kojoj je potrebna podrška u daljem razvoju“, rekao je Kurti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Миомир

02.07.2023 14:04

Шта је луди Курти неодговара ти када ти није по вољи А Србе да малтретираш, понижаваш, хапсиш, тамничиш то ти одговара Злобнику олошки! 🇷🇸 Космет је Србија, 🇷🇸 предаја није опција 🇷🇸Живела наша❤️најлепша СРБИЈА 🇷🇸