ŠIPTARI ZATVORILI SRPSKOG LEKARA! Evo zbog čega su ga uhapsili Kurtijevi banditi!
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

“Todorović se tereti za napad na službeno lice i biće sutra izveden pred sudiju i očekujem da mu bude određen pritvor u trajanju od 30 dana. Kao njegov branilac, ponudiću sutra neke alternativne mere, kako ne bi došlo do jednomesečnog pritvora”, rekao je Delević za Tanjug.

Oglasila se i Kosovska policija koja je potvrdila da je Nikola Todorović priveden na administrativnom prelazu Jarinje večeras oko 16:30 časova.

Kako je saopšteno, Todorović navodno nije posedovao odgovarajuća dokumenta za ulazak na takozvano Kosovo.

“Nakon što mu je uskraćen ulaz u našu zemlju, osumnjičenom N.T. (rođen 1981, državljanin Srbije) počeo da vređa policajce koji su bili na službenoj dužnosti na graničnom prelazu. Od osumnjičenog je zatraženo da potpiše dokument/rezoluciju o odbijanju ulaska na Kosovo, koju je odbio da potpiše i tom prilikom napao jednog od oficira kome je naneo telesne povrede”, saopšteno iz policije.

Nikola Todorović, koji je priveden večeras na administrativnom prelazu Jarinje, u prisustvu supruge i maloletne dece, lekar je u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Juna

08.04.2023 01:01

Došlo je krajnje vreme da se hapsi i progoni opozicija, jer sve ovo je njihovo maslo. Oterati ih u radne logore, oduzeti imovinu, pa neka dokazuju nevinost.