ŠIPTARSKI LOBISTA PONOVO PROVOCIRA! "Francusko-nemački predlog je samo privremeno rešenje"
Foto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDŽIĆ

Server tvrdi da su mali izgledi za formiranje ZSO "osim u kontekstu međusobnog priznanja".

"Ako Srbija eksplicitno prizna suverenitet i teritorijalni integritet Kosova i ZSO bude stvorena u skladu sa ustavom Kosova, onda vidim mnogo manji rizik da ona postane Republika Srpska”, rekao je Server za prištinsku Gazetu ekspres.

Dolazak Šolea u Prištinu i Beograd Server vidi kao poruku Stejt departmenta da je zabrinut zbog dešavanja na Balkanu, ali kaže da ne zna da li će ta poseta ubrzati dijalog.

"Čini se da predsednik Vučić nije voljan da razgovara o francusko-nemačkom predlogu koji izgleda kao privremena faza. Premijer Кurti ne želi da razgovara ni o čemu drugom. Izaslanici Lajčak i Eskobar moraju da otkriju da li postoji 'oblast mogućeg dogovora'. Sumnjam, ali se nadam da će uspeti da je pronađu", rekao je Server.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Abe

15.01.2023 08:07

Ovaj skelet je mnogo pametan ja mislim da ta glava nije za dve noge.

Ja

15.01.2023 08:25

Niko nema to pravo da silom sami sebi to pravo da daju u tudjoj zemlji sto nemaju niti silom zlom i lazima da silom rade sta god zele u tudjoj zemlji niti da se odluce u tudjoj zemlji dosta je bilo zla i lazi godinama nikakvog francuski niti nemackog predloga se ne vazi niti sta srbiji treba srbiji i da se silom vise zlom i lazima u tudjoj zemlji ne provocira da ste u svemu prekrsili i jesu preterani lazi zla i nepravda godinama niko nema pravo da silom i lazima u tudjoj zemlji radi sta god zeli u vasoj se niko ne mesa bice ozbiljnih problema nema niko pravo da silom odluci sta god zeli u tudjoj zemlji kosovo je zemlja srbije !!!

Ja

15.01.2023 08:33

Logistik jesu zlo i protiv medjunarodnog prava nemaju pravo da idluce nista silne pljacke tudje zlom i zlocinom lazima se nece dozvoliti da radite silom sta god zelite to je zlocin u tudjoj zemlji gde to ima prestanite da silom i zlom radite sta god zelite u tudjoj zemlji to pravo niko nema kosivo je zenlja srbije ta zemlja nije nicija da silom odluce kosovo je zemlja srbije !!!

Odmorite malo

15.01.2023 08:34

Dokle čete BRE vi iz tzv "sveta" misliti da smo mi budale?

Ja

15.01.2023 08:37

Da prestanete da silom radite i da silom odluce u tudjoj zemlji to pravo niko nema dosta je bilo zla i lazi svih tih godina niko to pravo nema da silom sami sebi to pravo dati u tudjim zemljama i da silom radite zlom i lazima, nezakonito sta god zelite to pravo niko nemaju da jeste u svemu preterali to je zlocin i velika sramota sta se u tudjoj zemlji radi to pravo niko nemaju !!!

Djordje

15.01.2023 08:44

Od rodjenih žločinaca nikad ništa dobro nismo očekivali.

Ja

15.01.2023 08:53

ZSO je obaveza dogovoreno i potpisano nema sta da,se silom laze i bezi kosovo je vazeca i priznata zemlja srbije uz medjunarodnog prava UN sto niko nema pravo silom da spreci srbiju od njenih prava njene zemlje to je njena vekovna zemlja prestanite da silom sami sebi to pravo da dajete i da silom zlom i lazima radite u tudjoj zemlji sta god zelite to pravo niko nemaju u tudjoj zemlji gde to ima da jeste svega prekrseno zlo lazi na razni nacine provokacije izazivanja silnih napada i ubijanja nista se ne postuje i silom sa zlom i lazima zelite pljacke tudje gde to ima da se radi u tudjim zemljama to je zlocin srbija ima pravo da se od zla i lazi sto se silom godinama cini brani odbrani sva svoja prava svoju zemlju jer se zlo i lazi silom cini sto nikakvog prava nemaju srbija i narod se nalaze i jesu u svojoj sopstvenoj zemlji da ta zemlja nije nicija nego je zemlja srbije srbija ima pravo svega da odbaci dosta je bilo !!!

BOGDAN

15.01.2023 09:01

PROSJACE IDIJOJTE JEBANI ZLOCINAC server ,PRE CE KALIFORNIJA TEXSAS ARIZONA I COLORADO POSTATI NOVE MEKSIKANSKE DRZAVE NEGO STO CE SRPSKA SVETOSAVSKA ZEMLJA KOSOVO I METOHIJA POSTATI SIPTARSKA DRZAVA I ZIDOVSKA AMERICKA KOLONIJA.NITI JEDAN MILIMETAR SRPSKE SVETOSAVSKE ZEMLJE SRBSKI CASAN I NEPOKOREN NAROD NECE POKLONITI NIKOME BEZ BORBE I BEZ REKE KRVI.AKO JE ZIDOVSKE AMERIKE STALO DA KOSOVO I METOHIJA POSTANE NJIHOVA KOLONIJA ZIDOVI GLOBALISTI SRPSKU ZEMLJU KOSOVO I METOKIJU PLATICE KRVI A NE DOLARE I UCENE.PREDAJE NEMA IDEMO NAPRED ZIVELA SRBIJA.