VJOSA MOLI ERDOGANA Pomozite nam!
EPA/VALDRIN XHEMAJ

 

„Ubrzanje našeg članstva u NATO-u je neophodno da bi se garantovali mir i stabilnost, ne samo na Kosovu, već i na Zapadnom Balkanu uopšte“, rekla je Osmani, napominjući da parlamentarna diplomatija može da unapredi članstvo Kosova u organizacijama, kao što su NATO i Savet Evrope.

Osmani u Turskoj boravi zajedno sa ministarkom spoljnih poslova Donikom Gervalom, komandantom KBS Baškimom Jašarijem i predsedavajućim parlamentarne grupe prijateljstva sa Turskom Enisom Kervanom.

Osmani je na Fejsbuku napisala da je sa Sentopom razgovarala o saradnji Kosova i Turske u mnogim oblastima.

„Sa predsednikom turskog parlamenta gospodinom Mustafom Sentopom razgovarala sam o višedimenzionalnim odnosima, koji će biti dodatno osnaženi saradnjom u mnogim oblastima. Tursku smatramo strateškim partnerom u mnogim procesima“, napisala je Osmani na Fejsbuku.

Tokom dana Osmani će se sastati i sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Car Lazar

03.03.2022 18:27

Uvek smo bili uz Rusiju, to su nasa braca.... Da vam austrijanac Tito, nije pomogao danas siptari nebi bili gde jesu, a siptarka misli da je ovo 1200 sota godina pa se zali turcinu Edorganu, koji se uvlaci Putinu u dupe, a Vucicu prica da je Turkiya najveci prijatelj Srbiji, a siptare gura u NATO sram te Turcine, koji si poznat po zaveri pravosljavlju, Rusiji i Srbiji!!!!