NOVINARI NA KONFERENCIJI PUKLI OD SMEHA Kurti počeo na srpskom da objašnjava zašto je NATO bombardovao Jugoslaviju, više nisu mogli da izdrže!
Printscreen

Pred kamere poslednji je izašao i premijer tzv Kosova, Aljbin Kurti, dok je među predstavnicima medija bilo i srpskih novinara.

- Mnogo više imate slučaja da se Umnik bavio Albancima tokom rata nego sa Srbima. Mislim da je ovde velika nepravda koja treba da se koriguje time što ćemo imati pravni i pravedni sistem za sve zločine - govorio je Kurti na srpskom.

 

 

Onda je pokušao da Srbiju prikaže kao zločinačku zemlju, ponovo na srpskom jeziku.

- Tu naravno vodi Srbija u celoj bivšoj Jugoslaviji. Jer kada 19 zemalja se udruži u NATO, i bombarduje jednu državu, mora da je bilo veoma loše. Imali su koncenzus, 19 država da bombarduje jednu zemlju u Evropi. Kakva je to bila zemlja - bečio se pred novinarima Kurti.

Novinarka koja je to slušala dodala je da tih 19 država nije imalo odobrenje Ujedinjenih nacija, što je Kurti samo ignorisao.

- Da, ali kakva je to bila zemlja gde se 19 nacija saglasi da bombarduje jednu zemlju - odgovorio je, nakon čega su pojedini novinari samo počeli da se smeju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Zoran

19.07.2021 17:51

Vucic zasluzuje svako.postovanje sto.ima zeludac da gleda kretena ispred sebe i. slusa mlacenje prazne slame. To.je tako.kada ubicu oslobodite odgovornosti.kao.sto.je to.ucinio.ne odgovorni Srpski.politicar svojevremeno.

Pasa

19.07.2021 19:16

Ziv ti meni bio 100 godina,vodis borbu sa budalamaa

Vuk

19.07.2021 21:49

Hahahaha, ide DAN, SVI ćete pričati SRPSKI, slaviti SRPSKE svetce, JOŠ MALO, kada Rusija dobije CARA, i sa Kinom ZAVLADA svetom, WORLD!!!

raca

20.07.2021 07:45

Svkom čoveku je data glava u kojoj je siva masa za razmišljanje i ostale radnje , Kurti to nema jer izašo iz reda kad se to delilo i reko meni mozak ne treba , zato razmišljam dupetom