DONIKA GERVALA PREDMET SPRDNJE Predstavnica lažne države Kosovo pomešala zastave NATO i UN, ali to nije ono najgore (FOTO)
Kosovo online

Kako javljaju tamošnji mediji, ona je pomešala NATO zastavu sa obeležjima Ujedinjenih nacija.

Gervala je promenila zastave i izmenila post, priznajući da je napravila grešku.

"Prijateljski sastanak sa generalnim sekretarom NATO Stoltenbergom u vezi njegove posete (tzv.) Kosovu 1. jula. Dobro je videti predanost Alijanse kada je reč o bezbednosti (tzv.) Kosova i njegovih građana. (Tzv.) Kosovo nikada neće zaboraviti da nas je NATO Spasio", navela je ona u promenjenom postu, a "tviteraši" su ubrzo počeli da ismevaju njen gaf.

​"Gazeta ekspres" podseća da je Gervala i ranije imala grešku na Tviteru. Naime, pre oko mesec dana njena objava na engleskom bila je puna grešaka, te je tzv. ministarstvo spoljnih poslova tzv. Kosova moralo da ukloni post i ponovo ispiše stav prištinskih ustanova povodom prizemljenja aviona u Belorusiji, kada je uhapšen aktivista Roman Protaševič.

 

 

Objave tzv. ministarstva spoljnih poslova samoproklamovanog Kosova na Tviteru ranije su naišle na osude javnosti, prensoi B 92.

Novinar Enver Robeli rekao je ranije da je objava na lošem engleskom jeziku zapravo "neprofesionalna, nediplomatska i neozbiljna“.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading