IZETBEGOVIĆ BRUTALNO IZVREĐAO SRBE! Srbija nema pravo da vlada nad Kosovom!
Alo

“Država Srbija je uzorno dokazala da nema pravo vladati nad Kosovom. To su oni sami sebi uradili kada je Kosovo u pitanju. Kosovo je bilo autonomna oblast, Republika Srpska je jedan entitet zahvaljujući Ustavu koji se sutradan može promeniti, a ne zahvaljujući Dejtonskom mirovnom sporazumu. To dvoje se ne može porediti”, rekao je Izetbegović.

Govoreći o odnosu Srbije prema BiH, Izetbegović je naveo da je poznato da je srpska strana predvođena Slobodanom Miloševićem i Radovanom Karadžićem etnički očistila od nesrba pola teritorije BiH.

IZETBEGOVIĆ BRUTALNO IZVREĐAO SRBE! Srbija nema pravo da vlada nad Kosovom!

Alo/Marko Đoković

 

“Napravila je logore, silovala i ubijala, porušila sve tragove postojanja dva druga naroda. Ista ta strana i režim je isto zlo napravilo na Kosovu i u BiH. Nemaju istorijskih, moralnih niti pravnih činjenica na koje se mogu pozvati i izjednačiti prava Srba u BiH i prava Albanaca na Kosovu”, tvrdi Izetbegović.

On smatra da bi Srbija trebalo da doživi katarzu i konačno se suoči s onim što je uradila i izvini se i Bosni i Hercegovini i Kosovu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
nebojsa

23.06.2021 21:40

moze li neko da zapusi usta ovoj spodobi

Митрофан Фустић Морија

23.06.2021 21:53

За крст часни и слободу златну.

Zagondzija

23.06.2021 21:54

Da moze covek lupati gluposti ceo zivot

Djurdja

23.06.2021 22:13

Za ovakve gluposti treba da uvedete posebnu rubriku i da je podelite na glupake iz sveta i na domace glupake.

Vukasin

24.06.2021 08:30

Исетбеговић треба да нам каже колико је српских муслимана његов отац убио да би добио америчку ваздухопловну силу. Питајте га колико је отац склопио послова и по налогу Клинтона их је раскинуо. Исет треба да прочита статистику Токаче која ће га ућутати.