Zoran Marjanović
Dejan Briza, ALO
Zoran Marjanović

Dejan Briza, ALO

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza, ALO

Prema nezvaničnim saznanjima, rođendan će proslaviti u krugu porodice pošto se, po savetu svojih advokata, do daljeg neće pojavljivati u javnosti.

Podsetimo, branioci Marjanovića, koji je osumnjičen da je 2. aprila 2016. godine na nasipu u naselju Crvenka u Borči ubio suprugu, tražili su u odgovoru na optužnicu Višeg tužilaštva u Beogradu da se postupak protiv Zorana obustavi.

Svoj odgovor juče je Višem sudu poslao jedan od četvorice Marjanovićevih branilaca, advokat Stefan Jokić.

- Tražio sam da se obustavi postupak jer smatram da nema dokaza protiv Zorana Marjanovića. Smatram da su u dopunjenoj optužnici navedeni dokazi koji idu u korist odbrane, pre svega, mislim na svedočenje Zoranove ćerke, koja je rekla da je sve vreme bila s tatom. Takođe se pozivam i na deo gde je i Apelacioni sud rekao da nema osnovane sumnje da je moj klijent izvršio krivično delo - rekao je Jokić za Kurir i dodao da je sada odluka na Višem sudu.

Komentari (3)

Zoran Colic

20.07.2018 10:34

Sve ove Marjanovice treba postrojiti i kao vojsku poslati u zabelu!!! naravno i pomagac.

ivan

22.07.2018 19:46

@Zoran Colic - Ovi komentari su za desetku svaka cast.Pojedini su samo mlacenje prazne slame.PODRZAVAJU UBICU.

NIKOLA CH.

20.07.2018 11:16

Da on je jedini osumljiceni.. a pomagaci sta je sa njima? Ovi Marjanovici su veliko zlo po Srbiju, zato sto pre ove zlocince pohapsiti i osuditi! Jedina pravda bi bila odgovornost i robija! Stim bi se i narod u Srbiji osecao sigurnijim..