Zoran Marjanović prvi put promolio nos
E - stock
Zoran Marjanović prvi put promolio nos

E - stock

Zoran Marjanović prvi put promolio nos, Foto: E - stock

Marjanović, koji je do sada napravio više muzičkih hitova za srpske pevače, još dok je bio u Centralnom zatvoru u Beogradu, počeo je da razmišlja o tome koju pesmu da posveti pokojnoj supruzi.

- Zoran je mnogo voleo Jelenu, a u zatvoru je bio potpuno potonuo. Smišljao je koju pesmu bi joj posvetio i to će sada da ostvari jer je pušten da se brani sa slobode. Reč je o tužnoj baladi u kojoj želi da iskaže sva svoja osećanja prema Jeleni. Još u zatvoru, dok je bio utučen i odvojen od porodice, rodila mu se ideja da napravi novu pesmu koji bi posvetio brutalno ubijenoj Jeleni - kaže izvor „Alo!“.

Vladimir i Zoran prate gošću

E-stock

Vladimir i Zoran prate gošću, Foto: E-stock

Zoran Marjanović može nesmetano da nastavi da radi svoj posao, u svom muzičkom studiju u Borči, u kojem je i do sad komponovao mnoge pesme za naše poznate pevače. Da Zoran može bez problema da radi, iako je još nerešeno hoće li biti definitivno optužen za ubistvo ili ne, potvrdio da nam je Aleksandar Zarić, jedan od njegovih advokata.

- Naravno da Zoran može da normalno radi, nema nikakvu zabranu - rekao nam je Zarić.

Viđeni Vladimir i Zoran

Kuću u Borči juče je na kratko napustio Zoranov otac Vladimir kako bi dočekao i ispratio gošću do sivog džipa. Vladimir je sve vreme bio nasmešen a sa njim u društvu na kratko se pojavio i Zoran. Nije poznato ko je žena u crvenom, koja je posetila Marjanoviće.

On je pojasnio da njegovom klijentu nisu oduzeti lična karta i pasoš, te da nema nikakva ograničenja u vezi s kretanjem.

- Jedino je dužan da se odazove na pozive suda i da prijavi svaku promenu adrese, ako do tog dođe - poručio je Zarić.

Na pitanje zbog čega prekjuče nije izašao na grob supruge Jelene, Zarić je rekao da će njegov klijent otići tamo kada za to bude u stanju. On je naglasio i da imaju rok od osam dana da daju odgovor na novu optužnicu od 27. juna, koja njihovog klijenta tereti za smrt Jelene i precizirao da će to da urade u zakonskom roku.

Zoran i Jelena Marjanović

privatna arhiva

Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Napisao hitove mnogim pevačima

Zoran Marjanović napisao je neke od najvećih hitova estrade, a među njima su imena više naših poznatih pevača. Jedan od najvećih hitova je pesma koju izvodi Tanja Savić „Zlatnik“, a upeh pesmom „Digni me, pao sam“ postigao je Milan Dinčić Dinča. I za Anu Bekutu je uradio pesme „Sačuvaj mi mesto“ i „Konak“. Radi Manojlović je komponovao pesmu „Vatromet“, a Banetu Mojićeviću nekoliko pesama. Jasna Milenković Jami, seks-simbol, može da se zahvali Marjanoviću na nekim svojim pesmama, poput „Izaberi jedan dan“. Marina Živković je početkom 2000. harala estradom, a upravo je neke od hitova napravio Zoran, kao i pesmu „Druga žena“. Pesmu je dobila i Katarina Živković, a muziku i aranžman za pesmu „Ovo mora da se zalije“ Anice Milenković pisao je upravo Zoran.

Ispred kuće Marjanovića juče nije bila gužva, niti je Zoran tokom dana izlazio iz nje. Kako saznajemo, njegov telefon neprestano zvoni, jer mnogi prijatelji žele da se čuju s njim, međutim, on je još umoran od svega i želi da se što više druži sa sinom Urošem iz prvog braka, malom ćerkom Janom (7) i ostalom porodicom.

- Mala Jana se ne odvaja od svog tate, a on se neprestano igra sa njom i priča joj. Ona ga zapitkuje o svemu, jer ga se mnogo uželela. Nije mogla da dočeka da dođe njen tata, što pokazuje i trenutak njegovog dolaska, kada je devojčica istrčala prema njemu skoro bosonoga da bi mu prva pritrčala i zagrlila ga. Od tog trenutka ona se bukvalno ne pušta iz svog zagrljaja tatu! - kaže jedan od izvora bliskih porodici.

Zoran Marjanović, koji se tereti za ubistvo supruge pevačice Jelene, posle deset meseci provedenih u pritvoru pušten je svojoj kući u četvrtak, kako bi se branio sa slobode. Otkako je stigao u svoj dom u Borči, Zoran ne izlazi danima iz kuće, a kako smo saznali s terena, retko ko i njega posećuje.

Jelena je nađena mrtva pre nešto više od 27. meseci, 3. aprila 2016, u kanalu Crvenka u Borči.

Komentari (5)

ajde

14.07.2018 22:14

Mogao bi u duetu sa Milosem da je otpeva

ajde

14.07.2018 22:40

@ajde - mozete mu njegovu pravu titulu napisati a ne kompozitor. gde su mu ti prijatelji sa estrade? nigde ni jednog prijatelja toliko dobar bio.

Zoran

15.07.2018 00:26

Taj vec kako ga vec zovete konpozitor da ne pisem kakoste ga dojuce zvali. Amaterski konpozitor treba da odgovara nabi trebao pocinjati nesto novo da radi za JELENU sve je kasno, nije svoje zavrsio jos o Jeleni tamo treba da pise i peva o Jeleni a on to dobro zna gde se to radi.

CRNO

15.07.2018 00:52

Zasto sve crno nosi? sigurno mu se crno pise u optuznici.

TANJA

15.07.2018 08:57

Novinari su sa 100000 naslovnih strana da je ubica UBEDILI NAROD da on to jeste.A cak ni tuzilastvo nema dovoljno dokaza.Narod ima dokaze.Odakle im?Iz novina.Ako je neko ubedjen da je ubica gradjansku duznost nek obavi.Ode u sud da svedoci.Cim tvrdi da jeste nesto zna.PODRSKA ZA ZORANA.