Zoran Marjanović prvi put promolio nos
E - stock
Zoran Marjanović prvi put promolio nos

E - stock

Zoran Marjanović prvi put promolio nos, Foto: E - stock

Ovo šuškaju meštani Borče, koji danima ne viđaju supruga ubijene pevačice Jelene Marjanović (33). Oni navode da Zoranovog automobila nema danima, otkad je izašao iz pritvora, a njihov poznanik tvrdi da im je čudno što ne vide malu Janu. Oni uveliko sumnjaju da su Zoran i ćerka sami otišli na odmor, kako bi se sklonili od gužve, a Zoran psihički odmorio posle pritvora.

Kompozitor iz Borče, koji je osumnjičen za smrt svoje supruge Jelene Marjanović 12. jula, posle deset meseci provedenih u zatvoru, pušten je na slobodu, ali od tog trenutka javnost ga je videla samo jedanput nakratko, i to na kapiji dok je pratio gošću. Posle toga je potpuno nestao. Iako se protiv njega još vodi postupak, Marjanović je pušten da se brani sa slobode, a pritom nisu mu oduzeta dokumenta i ima potpunu slobodu kretanja. Njihov poznanik, koji je želeo da ostane anoniman, kaže da Zoranovog automobila već danima nema ispred kuće, a da Jana, navodno, nije viđena ni u parkiću u koji su je Marjanovići često vodili da se igra.

Jelena i Jana Marjanović

Privatna arhiva

Jelena i Jana Marjanović, Foto: Privatna arhiva

 - Janu su ranije, malo-malo, izvodili napolje i vodili je do parkića gde se igrala s drugom decom! Makar jednom nedeljno vodili su je u parkić ili u prirodu na kej, a otkako je Zoran došao iz zatvora, više je ne viđaju. U početku su svi komentarisali da je logično, jer se uželela oca, kao i da Zoran želi da provede što više vremena sam s njom u kući. Međutim, poslednjih dana niko nije video ni njegov automobil, što je dodatno podgrejalo priču da su Zoran i Jana sami otišli negde na odmor! Možda u inostranstvo, a nije isključeno da su negde u Srbiji ili na jezeru - kaže izvor za naš list.

Zarić: Nestao snimak gde se vidi nasip!

Advokat Aleksandar Zarić, jedan od branilaca Zorana Marjanovića, kaže da tužilaštvo nije postupilo po nalogu sudije za prethodni postupak, da se proveri koji su sve telefoni bili uključeni na nasipu Crvenka u vreme zločina. - Uopšte nisu našli ni ko su vlasnici tih telefona, iako je to naređeno - kaže Zarić. On navodi da je volšebno nestao snimak s kamere koju je policija uzela nakon pronalaska tela Jelene Marjanović s obližnje kuće u naselju Crvenka, a sa kojeg bi se videlo ko je sve bio kod kanala. - Postoji slika i nekih šest do osam kamera. Samo tog snimka s te kamere nema. Inače, na tom snimku bi se videlo da li je Jelena u tom momentu bila na kanalu. Postoji snimak na kojem se samo vide Zoran i mala Jana na kraju nasipa, ali tog ključnog snimka nema - kazao je Zari . D. Ć.

Zoran je prekjuče napunio 40 godina, ali je ostalo nepoznato da li ga je proslavio u porodičnoj kući ili na nekoj plaži.

- Naručeni su torta i pečenje, ali priča se da Zoran ipak nije bio tu s njima i da je možda bila sve predstava. Ali to su samo nagađanja. Svakako, mnogima je čudno što nema male Jane ni u dvorištu, niti je bilo ko video danima. Sada je lepo vreme, zašto otac ne bi odveo svoju ćerkicu negde na kupanje na nekoliko dana, ako je slobodan? - kaže izvor za naš list.

Marko Nicović, član Svetske asocijacije šefova policija, kaže da postoji mogućnost da Zoran nije u Beogradu, ali da to ne znači da je pobegao već da je otišao da se odmori.

- Ako je Zoran i otputovao, ja to vidim više kao neki vid psihičke relaksacije i odmora. Otišao je malo sa detetom da se odmori, posle deset meseci provedenih u zatvoru. Ne vidim ja to kao bekstvo, već kao način da se malo opusti i, što bi se reklo, psihički ispegla. Ako su ga pustili iz pritvora, zašto bi bežao? - kazao je Nicović za naš list.

Marko Nicović kaže da je Jelnu ubio moćnik

E-stock,Miloš Rafailović

Marko Nicović kaže da je Jelnu ubio moćnik, Foto: E-stock,Miloš Rafailović

 Pitanje da li je Zoran Marjanović u Beogradu i da li je otputovao, Veljko Delibašić, jedan od njegovih advokata, nije želeo da komentariše.

- Apsolutno ne bih pričao na tu temu - kratko je poručio advokat.

Na dan Zoranovog rođendana takođe niko od komšija, prijatelja i rođaka nije želeo da priča bilo šta u vezi sa Marjanovićima i Zoranovom rođendanu ili su tvrdili da ih nisu videli duže vreme.

- Zorana nisam videla od kako je došao iz pritvora, a Janu takođe već danima - rekla je jedna od komšinica.

Podsetimo, Jelena Marjanović je ubijena 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je pronađeno sutradan u kanalu pored nasipa na kojem je nesrećna pevačica trčala. Njen suprug Zoran uhapšen je 15. septembra 2017 godine. U međuvremenu je protiv njega podignuta nova optužnica, na koju su advokati uložili žalbe.

Komentari (16)

GLUMICA

22.07.2018 09:21

Jana ne moze bez odobrenja socijalne sluzbe...a sluzba ni po kom osnovu osumnjicenom ne moze da da dozvolu da vodi dete bilo gde.

Losmi

22.07.2018 09:38

@GLUMICA - Vodi ga onaj ko je dobio starateljstvo nad Janom a Zoran ide uz njih ili posebno ali u isto mesto na moru. Tako da ne sekiraj se ti za tudju brigu...

Jeca

22.07.2018 12:11

@GLUMICA - Marjanovici nisu normalni narod, da mala Jana ne prode kao njena mama. Dete je iznelo dosta toga za optuznicu.

GLUMICA

22.07.2018 17:37

@GLUMICA - LOSMI....STARATELJSTVO JE SOCIJALNA SLUZBA SAMO IMA PRIVREMENI BORAVAK UZ NADZOR ISTE KOD STRICA

NIKOLA CH.

22.07.2018 21:05

@GLUMICA - Upravu si, dete mora biti pod nazorom socijalne sluzbe!! To je tacno, osumljiceni ne sme sam biti sa detetom...

SVETSKI A NAS

22.07.2018 10:22

Ljudi detetu je najlepse sa svojim ocem,ko bolje da joj da ljubav.A to da li je on ubio surugu,majku deteta isto ne osporava ljubav prema detetu,gde su tu i detenja prava ako je izgubila majku ne oduzimajte joj i oca.Jer oduzimanjem oca kaznjavate dete.Sta bi drugo otac nego da bude sto vise sa svojim detetom koje je napaceno i koje ga je pozelelo.

beliorao

22.07.2018 14:07

@SVETSKI A NAS - Mozda je covek trebao da pita prvo komsije ili ove radoznale novinare...Katastrofa.Naravni da je maloj najbolje sa svojim ocem.

Bilja

22.07.2018 15:07

@SVETSKI A NAS - Ima on i sina iz prvog braka,pa se ne slika sa nji,jer mu ne koristi kao imidz. Mislite li da sina ne voli? Zena mu nista nije uradila ali ju je zrtvovao radi sekte,pa zasto ne bi i cerkicu sutrA zrtvovao?

suzana

22.07.2018 16:33

@SVETSKI A NAS - Ako je otac ubio majku nije ni deci potreban.Umesto da zastitite dete vi podrzavate ubicu.Kome je ubica potreban ?Uzasno .

Milica

22.07.2018 15:17

Da li vi koji imate dvoje dece,volite samo mladje i slikate se sa njim? Pogotovo sto pricaju da je sin pomagao u zlocinu. Tu se iz nacina pisanja vidi ko stoji iza svegako mu pomaze,neko ko poznaje psiholoflgiju rialijtija.

Milica

22.07.2018 15:29

Ovaj ubica zene ,poridicnog nasilja,predstavljen je na neki zanimljiv zapadnjaci nacin,dok o drugim imamo samo sture informacije. Sta polica istrazuje ko ga stiti,uhvati ga i tuci dok ne oda! Sta se to toliko istrazuje,kao seriju Twin pigs da gledamo? Malu dati maminoj rodbini, da se izvoji iz te sredine! Posle punoletna i skolovana nek odluci da li joj oni i koliko trebaju u zivotu! Ona njemu sluzi za imidz neznosti! Cuj neznosti!

Maja

22.07.2018 16:42

Da li biste voleli takvog zetakso Zorana? Da se odugovlaci sudjenje,jer kao nema dokaza,a on na kraju snimi pesmu o ljubavi njegovoj prema njoj? Majka joj je umrla skoro,izgleda da vise nema nikog koga njena smrt boli licno,zasto te osobe nemaju stalni pristup medijima? Kao napr.sestra ili ne otac jel ziv? Samo rodjene boli,mozda im je zapreceno,pa moraju da cute. Ubijete zenu,udjete u rijaliti ,snimite plocu?

TANJA@Maja

22.07.2018 21:56

@Maja - "UBIJETE ZENU".Vi to tvrdite da je Zoran ubio svoju zenu.Cim tvrdite imate dokaze.Onda idite odmah u policiju da ih predate il prijavite.SVI KOJI TVRDE,ZNACI NESTO ZNAJU,IMAJU DOKAZE.APELUJEM DA IH PRIJAVE POLICIJI.

TANJA

22.07.2018 18:26

VALJDA NESTANAK NEKIH LICA OBJAVLJUJE POLICIJA.A NE NA BAZI PRETPOSTAVKI NOVINARA.KAKAV NASLO!OTISAO DA SE ODMORI.NARAVNO.PODRSKA ZA ZORANA.

N.

23.07.2018 08:45

@TANJA - Šta se dereš bre ženo?!

TANJA

22.07.2018 22:02

ODGOVOR SUZANI.JESTE VI SVESNI STA STE NAPISALI?ZORAN JE UBICA.ODLICNO.IMATE DOKAZE.DAJTE IH.NEMOJTE ONE IZ NOVINA.REKLA KAZALA.STA STE VI VIDELI.CEGA STE SVEDOK.DA LI STE S V I SVESNI DA U KRIVICNOM PRAVU-DOK SE NE DOKAZE DA JE NEKO UBICA SMATRA SE NEVINIM.TO ZNACI SMATRA SE NEVINIM DOK SE NEDONESE DRUGOSTEPENA PRESUDA KOJIM SE OGLASAVA KRIVIM ZA NJENO UBISTVO.RASPITAJTE SE MALO KOD PRAVNIKA,ADVOKATA.A NE SAMO CITATI NOVINE.