Zoran Marjanović
Dejan Briza, ALO
Zoran Marjanović

Dejan Briza, ALO

Zoran Marjanović, Foto: Dejan Briza, ALO

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor Zoranu Marjanoviću, osumnjičenom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine i on će u toku popodneva biti pušten iz pritvora.

Naime, Apelacioni sud je usvojio žalbe Marjanovićevih branilaca i preinačio rešenje Višeg suda kojiom mu je privor bio produžen 25. juna, rekla je za Tanjug portparol suda Mirjana Piljić.

Marjanović je u pritvoru bio od 15. seprembra prošle godine.

Ova odluka je doneta nakon što je pre samo nekoliko dana Više tužilaštvo u Beogradu podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom se tereti da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović. Marjanović je prema novoj optužnici ponovo optužen za teško ubistvo koje se dogodilo 2. aprila 2016. godine, a optužnica je dopunjena i svedočenjem Zoranove i Jelenine ćerke Jane.

I novom optužnicom, koja još nije potvrđena, Marjanović se tereti za isto krivično delo - teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Komentari (3)

dezurno njuskalo

12.07.2018 15:36

Verovatno ce nesto bitno da se desi na stetu ove jadne drzave. Pa onda daj medijima nek se zanimaju sa "vecitom naslovnicom".

Sveti Petar

12.07.2018 15:51

Pravda je zadovoljena. Zoran i njegova porodica tesko su iskorisceni u prljavim igrama.Neko ce odgovarati za sve ovo? Naravno da nece.Zataskace se sve i pasti u zaborav.

Lena

12.07.2018 16:01

Uopste on nije nevin kao nk njegovi clanovi porodice.Njega stiti neko mnogo jak i sigurno je ovo bill najbolje resenje PUSTITI GA KAD SE SLEGNE PRASINA.Ovo odgovara NESPOSOBNOM SUDU , TRALJAVIM POLICAJCIMA PODMICENOJ DRZAVI I POLITICARIMA I NA KRAJU MARJANOVICIMA.NITI CE ON KOGA TUZITI NITI CE TU KO NADRLJATI SVE U CILJU ZATASKAVANJA I SLEGAVANJA PRASINE. ZALI BOZE JELENU A I OVO DETE KOJE CE ZIVETI SA MONTRUMIMA. BRAVO VUCICU I DRZAVO BANANO