Nikola sa dečkom Ilijom Jojićem koji je povređen
Fejsbuk
Nikoleta poginula na putu za more

Fejsbuk

Nikoleta poginula na putu za more, Foto: Fejsbuk

Tragedija se dogodila u sredu, oko 23 sata, u mestu Korićani, na putu Kragujevac-Kraljevo, kada se automobil u kojem su bili mladić i devojka direktno sudario s autobusom. Kako saznajemo, reč je o automobilu „opel korsa“, kojim je Ilija upravljao, dok je Nikoleta bila na mestu suvozača.

- Automobil „opel korsa“, beogradskih tablica, išao je veoma brzo iz smera Kragujevca. Iznenada je izgubio kontrolu i prešao u suprotnu traku. U tom trenutku naišao je gradski autobus, koji je srećom bio prazan, jer je išao ka garaži, pa nije bilo više žrtava. Mladi ljubavni par je krenuo na more i nažalost put se završio tragedijom. Devojka je poginula na licu mesta, a mladić je teško povređen. Zadobio je višestruke prelome i nalazi se na intenzivnoj nezi. Ilija je u veoma teškom stanju i pod stalnim je nadzorom lekara - navodi naš izvor blizak istrazi.

Nikola sa dečkom Ilijom Jojićem koji je povređen

Fejsbuk

Nikoleta sa dečkom Ilijom Jojićem koji je povređen, Foto: Fejsbuk

Prema njegovim rečima, od siline udarca automobil je odleteo na sredinu puta i potpuno je smrskan.

- Automobil je do te mere bio uništen, da su vatrogasci morali da seku delove vozila da bi izvadili putnike. Devojka iz Zemuna je nažalost preminula na licu mesta, dok je mladić u životnoj opasnosti. Uprkos borbi lekara, za devojku nije bilo spasa. Već je bila bez srčanog ritma i nije davala znake života - kaže naš sagovornik. 

Kako saznajemo, protiv vozača Ilije Jojića biće podneta krivična prijava.

Komentari (6)

Поп

15.06.2018 08:47

Ово је страхота младих који не схватају да нису сами и да морају да се прилагоде правилима друштва. Не постоји више златна средина, иде се из крајности у крајност и скупо се плаћа.

Šojke

15.06.2018 09:10

Prvo sačekajte da preživi pa onda prijava.

Pera Detlic

15.06.2018 09:32

Nikad nisam i dok sam ziv necu razumeti cemu divljanje i brza voznja, svako ko to radi mora da razume da nije sam na putu da mu u susret ide trudnica, roditelji sa malom decom, vaspitacica ili uciteljica koje prate decu da predju ulicu itd..... a doktori i policija bi to morali da rade registrovani alkoholicari i oni koji se drogiraju ne mogu imati vozacku dozvolu.

obicni vozac

15.06.2018 15:08

@Pera Detlic - Trebalo bi da se uvede zakon da LEKARI moraju policiji da daju podatke o registrovanim narkomanima i alkoholicarima koji su leceni. Mada mnogi voze a imali su infarkt ili mozdani udar, pitanje je koliko su i oni pouzdani kao vozaci. Najgore sto od ovakvih vozaca stradaju drugi.

To

15.06.2018 16:40

@Pera Detlic - E to. I sa mozdanim i srcanim,i to se slazem. Imali smo u porodici problem sa mozdanim,iako nema nekih posledica,super funkcionise,za voznju nije i ne vozi od tada. Prosto mu se krivi slika nekada,produzena dozvola,ali covek svestan,zna da moze da napravi problem.

masa

15.06.2018 18:17

@Pera Detlic - Ilija nije posedovao vozačku dozvolu i više od deset godina je zavisnik opojnih droga