Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, Foto: Shutterstock

Reč je o tinejdžerki M. N. koja je kao osamnaestogodišnjakinja nedavno na Starom kruševačkom groblju fizički i seksualno zlostavljala maloletnu devojčicu (13), tukla je, skinula golu, pa snimak postavila na drušvenoj mreži, zbog čega je uhapšena i pritvorena.

- Odluka Višeg suda u Kruševcu je pravosnažna, tako da će M.N. iz pritvora biti upućena u Vaspitno popravni dom u Kruševcu - kaže za Informer javni tužilac Dr Bratislav Pšetrović.

Podsećamo, prema policijskom saopštenju, M. N. je 19. avgusta ove godine trinaestogodišnju devojčicu odvela na Staro groblje, više puta je udarila, a potom je naterala da skine odeću i slikala je. Fotografije devojčice je objavila na društvenoj mreži Instagram.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu su po isteku zadržavanja od 48 sati priveli osamnaestogodišnjakinju nadležnom sudiji Višeg suda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela laka telesna povreda, neovlašćeno fotografisanje i neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka.

Komentari (2)

BG dex 1970

07.09.2018 12:40

Kakav vaspitno popravni dom.Ona je punoletna i krivično odgovorna.Ona mora u kazneno popravni zatvor bre.

Billy the pljutz

08.09.2018 17:45

...kakvo poznavanje prava...da vazi za sve...mmmmmmmmm...