Nož Ubistvo
Profimedia
Nož Ubistvo
Ilustracija , Foto: Profimedia

POSLEDNJA INFORMACIJA Beogradska policija uhapsila je dvojicu momaka M.P (19) i I.A. (20) za koje se osnovano sumnja da su izvršili krivično delo ubistva rano jutros u porti Hrama Svetog Proroka Ilije u Vraniću.

 

Kako saznajemo, zločin se dogodio u porti crkve, u kojoj se sinoć postavljao šator, kao deo proslave seoske slave. Porta je bila puna ljudi koji su učestvovali u postavljanju šatora, a pojedini od njih su bili pod dejstvom alkohola.

 

Nakon što je šator postavljen, Saša je primetio trojicu mladića kako uriniraju u porti crkve. Nakon što im je rekao da to ne rade, došlo je do svađe i jedan od trojice mladića ga je nasmrt izbo.

 

Napadač je izvukao je nož i najpre Saši naneo tri ubodne rane, od kojih je i preminuo na putu za bolnicu, a nakon toga je ranio Dragana, koji je bio sa njim u društvu.

 

Kako se nezvanično saznaje, dvojica napadača su iz Rakovice, a treći je iz Meljaka, mesta u blizini Vranića i očekuje se da ubrzo budu uhapšeni.

Hram Svetog Proroka Ilije u Vraniću
Hram Svetog Proroka Ilije u Vraniću, Foto: Blic



Policiju je pozvao jedan od žitelja Vranića, a nakon napada povređeni su hitno prebačeni u Urgentni centar u Beogradu.

 

Saša Joksić preminuo je na stolu za reanimaciju od tri uboda nožem koje je zadobio u predelu stomaka, a Dragan je operisan.

 

Vranić je naselje u opštini Barajevo koja pripada gradu Beogradu.

 

Komentari (5)

Veljko

02.08.2015 10:30

Kako može biti nepoznat a prijatelj?! Mada se ovde radi o neprijatelju, čim ga je zaklao, zar ne?

rada t.

02.08.2015 15:44

Sti mi srbi umijemo reci nasa srpska tradicionalna posla.To sam cula jednom kada je na te teme odgovorio glavom i bradom gos.Dacic.Svaki komentar je suvisan braco srbi i srpkinje.

petar

02.08.2015 17:47

samo uvesti smrtnu kaznu,ovako drzava ne misli na svoje stanovnistvo,kada dozvoljava ovoliko kriminala i smrti ....

marko

02.08.2015 18:53

STRASNO, POD HITNO UVESTI SMRTNU KAZNU, NE SMEMO IMATI MIOOST ZA TAKVE NELJUDE, MOJE NAJISKRENIJE SAUCESCE FAMILIJI NASTRADALOG A NJEMU NASTRADALOM NEKA JE VECNA SLAVA I MILOST

ana

02.08.2015 21:12

opet čopor zna se ko napada u čoporu!