Darko Kostić
Ognjen Radošević
Darko Kostić

Ognjen Radošević

Darko Kostić, Foto: Ognjen Radošević

Kako saznajemo, B. Š. je pred tužiocem potvrdio navode krivične prijave i ispričao da mu je Kostić dao da proba kokain, a da je potom pipao njegov polni organ.

- Kostića nisam poznavao lično, a njegov broj telefona sam dobio od svog prijatelja. Čuo sam se s njim u vezi sa drogom, koja mi je bila potrebna za rođendan, i pozvao me je u svoj stan da isprobam kokain. Kada sam došao kod njega, dao mi je da pošmrčem jednu crtu. Nisam očekivao da će me napasti - navodno je ispričao B. Š. juče u tužilaštvu.

Kamere i portir zabeležili sporne posete

Kako je „Alo!“ ranije pisao, posle prijave L. J. protiv Kostića, u policiji je saslušan i B. Š., posle čega je tužilaštvo procenilo da ima elemenata za hapšenje kreatora i podnošenje krivične prijave protiv njega.

- Iskazi dvojice mladića su potkrepljeni dokazima. Među njima je mobilni telefon, koji je poslat na veštačenje. U telefonu postoje poruke i prepiske sa oštećenima. U istrazi će najverovatnije biti saslušani i svedoci, među kojima je portir iz zgrade u Novom Beogradu u kojoj su se dogodili incidenti, a uzeti su i snimci sa sigurnosnih kamera i knjiga sa evidentiranim posetama Kostiću, koju je vodio portir - kaže naš izvor.

Prema rečima našeg izvora, napastvovani mladić je rekao da se šokirao kada ga je Kostić u jednom trenutku uhvatio za međunožje.

- Spopao me je iznenada, bez ikakvog povoda. Odjednom me je uhvatio za polni organ. Iznervirao sam se i odmah sam ga udario pesnicom u vilicu! Bio sam besan, pa sam ga odmah patosirao. Pao je sa kreveta od udarca, a ja sam uzeo njegov mobilni telefon i otišao iz stana - objasnio je B. Š. tužiocu i dodao da ga je Kostić potom prijavio policiji za krađu mobilnog telefona.

- Policajci su me pozvali u vezi sa tim telefonom. U njemu su bile poruke koje sam prethodno razmenio sa Kostićem oko kokaina, ali sam ih ja iz besa i straha izbrisao. Sve sam ispričao u policiji - naveo je B. Š., koji je, navodno, oženjen i ima porodicu.

Kako saznajemo, nekoliko dana pošto je B. Š. imao neprijatnost sa poznatim modnim dizajnerom, policiji se javio i maloletni L. J. (15), koji je dizajnera takođe prijavio za seksualno uznemiravanje.

Darko Kostić napušta tužilaštvo

Alo! / Nenad Vujanović

Darko Kostić napušta tužilaštvo, Foto: Alo! / Nenad Vujanović

- Tada je klupko počelo da se odmotava i Kostić je 22. juna uhapšen u svom stanu u Novom Beogradu. Policija je tada pretresla stan. Nađeni su papirići sa tragovima belog praha, za koji se sumnja da je droga, kao i lek „rivotvil“, koji je na listi zabranjenih supstanci i tretira se kao droga - objašnjava naš izvor.

- Sumnjiči se da je maloletnog L. J. polno uznemiravao i sipao mu „kamagru“ u piće, dok je B. Š. dodirivao po polnom organu i dao mu da šmrče kokain. Kostić se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem - podseća naš sagovornik i dodaje da se istraga nastavlja. Naredne nedelje bi trebalo da bude saslušan maloletni mladić.

Nudio mu maženje umesto novca za fotke

Optužbe na račun Darka Kostića dospele su u javnost kada je L. J. (15), inače učesnik muzičkog takmičenja „Neki novi klinci“, 15. juna prijavio policiji da je kreator pokušao da ga obljubi. Maloletnik je ispričao da mu je Kostić poslao poruku preko Fejsbuka i ponudio mu da ga fotografiše za modni editorijal. Prema njegovim rečima, 15. juna je otišao u Kostićev stan, očekujući da će mu za poziranje dati novac, ali mu je on rekao „da nema para i ponudio mu da legne pored njega da se maze”. On je to odbio, a Kostić ga je povukao za majicu i izbacio ga iz stana. Kreator je na saslušanju u policiji negirao optužbe i tvrdio da ga je L. J. proganjao jer je želeo da postane poznat.

Komentari (1)

Silverback Soulful Vibes

28.06.2018 07:34

Nije rivotvil, nego Rivotril, i nije zabranjena supstanca, nego je registrovani lek u Srbiji. Piju ga mnogi. Ne znam sta je istina, ali bi mogli barem da pokusate da objavljujete istinite detalje.