Lopov Provalnik Razbojnik
Shutterstock
Lopov Provalnik Razbojnik

Shutterstock

Razbojnik, Foto: Shutterstock

Zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo, uhapšeni su Ž.I. (20) iz Žabara i N.M. (24) iz Lozovika, dok se za trećim osumnjičenim intenzivno traga.

Oni su osumnjičeni da su 26. marta, oko 21.15 časova, maskirani kapama "fantomkama", presreli radnicu menjačnice i, uz primenu fizičke sile, oteli joj ranac u kome se nalazio novac od pazara iz menjačnice, koji je radnica nosila vlasnicima.

Nakon utvrđivanja identiteta osumnjičenih, policijski službenici su kod dvojice uhapšenih našli novac u iznosu od 4.410 evra, 540.900 dinara i 170 švajcarskih franaka, a deo nađenog novca bio je zakopan u ekonomskom delu dvorišta jednog od njih.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje, nakon čega će biti predati nadležnom višem javnom tužiocu u Smederevu, navedeno je u saopštenju. 

Komentari (1)

bla

01.04.2016 00:02

ironija je što se ta pljačka dogodila na samo davadesetak metara od policijske stanice i to u centru sela. ovo nije prvi put da se u ovom mestu događaju pljačke u krugu pd 15-20 m od policijske stanice u kojoj je čak pre par nedelja neko iz šale u toku noći zaključao stanocicu sa sve dežurnim policajcima unutra. ne bi bilo loše kada bi se objavio članak o neverovatnoj nesposobnosti pripadnika policije u ovoj ispostavi kojima su čak ispred očiju iz stanice krali dokazni materijal