Jelena Marjanović
Privatna arhiva
Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Kako „Alo!“ saznaje, proverava se deo šume u blizini nasipa, jer novi dokazi ukazuju da se tamo krije jama u koju su bačene Jelenine krvave stvari, kao i šrafciger i tesarski čekić kojima joj je smrskana lobanja.

- Veća lokva krvi nastala je, najverovatnije, kada su ubice i njihovi pomagači spuštali telo, pre nego što su ga bacili u kanal. Policija je nove dokaze dostavila Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, koje je tražilo njihovu proveru. Pretražuje se deo šume, koja se nalazi na početku nasipa, jer sve ukazuje na to da je Jelena tamo kompletno presvučena, pre nego što je bačena u kanal, kao i da su njene krvave stvari zatrpane u zemlju zajedno s oružjem kojim je brutalno ubijena - navodi naš izvor blizak istrazi i otkriva da je Jelena pre smrti ubadana zvezdastim šrafcigerom!

Jelenina povreda na desnoj nadlaktici

Privatna arhiva

Jelenina povreda na desnoj nadlaktici, Foto: Privatna arhiva

Alat nadohvat ruke ubicama

Jelena je ubijena u zatvorenom prostoru, radionici ili garaži, u kojoj je alat bio ubicama nadohvat ruke! - Apsolutno je nemoguće da su ubice nosile sa sobom šrafciger, čekić, nož i skalpel na nasip gde je Jelena, navodno, trčala. Iživljavali su se i nad Jeleninim mrtvim telom i sekli je nožem i skalpelom. Po celom telu je bilo i ogrebotina, koje su nastale od trnovitog šiblja kada je bačena u kanal – navodi naš izvor.

 - Jelena je u blizini desnog uha imala četiri frakture lobanje, koje su nanete šrafcigerom, čiji je vrh u obliku zvezdice. Ležala je na stomaku pre zadavanja smrtonosnih udaraca. Istim šrafcigerom je ubodena u desnu nadlakticu i podlakticu, a onda direktno u glavu. Preostalih pet povreda, kojima joj je glava bukvalno smrskana, nanete su tesarskim čekićem. Udarci oštrim delom čekića zadati su naknadno, jer su ubice htele da budu sigurne da je zaista mrtva! - kaže naš sagovornik.

On ističe da su rane tokom veštačenja upoređivane sa 74 različite alatke, sve dok nije ustanovljeno da su nanete zvezdastim šrafcigerom.

 

Jelenine rane nanete zvezdastim šrafcigerom

Privatna arhiva

Jelenine rane nanete zvezdastim šrafcigerom, Foto: Privatna arhiva

Prema rečima našeg sagovornika, Zoranu Marjanoviću je pao veliki teret sa srca kada mu je potvrđeno da je ćerka Jana svedočila u njegovu korist, ali da konačna odluka o dopuni i proširenju optužnice protiv njega, navodno, tek predstoji.

Komentari (7)

Ja

25.06.2018 08:49

Koga je on onda uopste ispratio na trcanje ako je ona vec bila mrtva? Znaci, sve je laz od A do Š! Detetovo svedocenje potpuno odbaciti, mogli su da joj nadrobe sta su hteli i do sada dvesta puta da joj isperu mozak! Cuj, mama je nestala u travi! A mamu bukvalno mucili kao najgori satanisti!

oton

25.06.2018 09:03

Hoce to, malo dete je da 2 god instruisano od strane srodnika. To je krunski dokaz, a potvrdjuje se ispitivanjem deteta o proslavi njenog prvog rodjendana. Sve je opisala u detalje. Svega se seca iako je tad napunila prvu godinu zivota. Po ugledu na Svet sto vise ispitivati malu decu, a tek bebe, oni nikada ne grese, a i govore istinu i samo istinu. Srpske budalastine.

Mnogo cudno

25.06.2018 09:41

Sta bi sa uplasenim politicarem? Sramota i za medije i za sudske vestake i za drzavu sto stitite ubicu

mirjana

25.06.2018 11:28

šrafcigerom se koristio samo onaj koji je tim cinom se zarekao na cutanje. ono da ostavi svoj trag.... verujem da je nasa policija odavno nasla i zna sve samo se ceka momenat da ovaj zlocin bude obelodanjen do kraja.

Jole Dobaja

25.06.2018 13:01

Ovo nema ni u crtanim filmovima.Političar u panici,žrtva donešena naknadno,trčala mrtva,dete od sedam godina svedok za zločin kad je imala pet,garderoba zakopana tu negde,ronioci našli čekić.Ko da poveruje u sve to samo neko glup ko točak.Sve se radi da se ništa ne uradi

Andja

26.06.2018 22:45

@Jole Dobaja - Dete je u vreme dogadjanja imalo 5 god .. ne manipulisite istinom ..

sveznadar

26.06.2018 12:51

zavuklo se jer ne mogu da pohapse saučesnike ovog zločina...ali i to ce pohapsiti...niko pravdi nije pobegao nikada...organizovano porodicno ubistvo...