Zoran Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Zoran Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako navodi "Kurir", Marjanović je vest da mu je ukinut pritvor dičekao potpuno zbunjen, jer nije očekivao da će se pre okončanja suđenja naći na slobodi.

- Odluka Apelacionog suda kojom mu je pritvor ukinut potpuno ga je šokirala. Videlo se da nije očekivao takvu odluku, jer je u prethodnom periodu sud više puta odbijao žalbe njegovih branilaca. S nevericom je primio tu vest, ali kada je shvatio da će se za nekoliko sati naći van kapija zatvora, nije krio radost - ispričao je za "Kurir" dobro obavešten izvor.

- Zoran je bio presrećan kad je došao kući, a najsrećnija je bila mala Jana. Kad ga je ugledala na slobodi, ozarila se. Sve vreme se omortala oko njega, sedela mu u krilu i pevala. Zoran joj je rekao da je puno voli i obećao da se više nikada neće razdvajati - kaže isti izvor i dodaje da je Marjanović sa svojim ukućanima, a najviše sa bratom Milošem, pričao i o svojim zatvorskim danima.

- Boravak u pritvoru teško mu je padao. U ćeliji je bio depresivan i neraspoložen, slabo je pričao i strahovao je za svoju bezbednost jer su mu cimeri bili najteže ubice i kriminalci. Jedno vreme je deli ćeliju sa Markom Nikolićem, koji je ispred Centar za socijalni rad u Rakovici ubio sina i ženu, a potom mu je društvo pravio i Danijel Dejvid Korber, pripadnik američkih "foka" koji se sumnjiči za pripremanje likvidacija. Sama činjenica da je bio s takvim ljudima na istom mestu teško mu je padala - kaže sagovornik i dodaje:

- Navodno je svakog dana uzimao lekove, a čak je razmišljao i o samoubistvu. Navodno je rekao da mu najviše nedostaje ćerka, o kojoj je svakodnevno pričao i brinuo o tome kako ona podnosi sve to što im se dešava - podseća sagovornik i dodaje da je Zoran po dolasku kući maltene celu moć razgovarao sa svojim najmiliijima o svemu što mu se desilo.

- Navodno im je, po dolasku kući, rekao da mu je u zatvoru bilo kao u paklu i da će se ubiti ako ponovo završi iza rešetaka - dodaje ovaj izvor.

Komentari (7)

Evica

14.07.2018 00:14

E pa da se ubije zasto? ako nisi kriv zasto bi se ubio? ali ako znas koje ubio Jelenu a neces da kazes onda bajo robija ti negine sto pre to bolje ili priznaj sve koje tebi bio pomagac pa podelite kaznu precete izaci.

suzana

14.07.2018 03:32

Ma nece se on ubiti.Niko kao sto je on nije se ubio.Cudno je zasto su ga pustili iz zatvora.

Цицка

14.07.2018 08:05

Neshvatljivo je to ako je istina da zna ko je ubica ili ubice a da nece da kaze , mozda su pripretili likvadacijom cele porodice , ali to treba da kaze . Nema logike da zna a da cuti .Mada me cudi pitanje njegovo , dobro sam ga zapamtila : Da li su je unakazili, mozda nije ovu rec unakazili upotrebio ali nesto slicno jeste , sto bi odgovaralo tome da ili je zaista neko ko je ranije pretio i slao poruke Jeleni to uradio ili se pravio Z.M. naivan. Ali osnovno je Da li je imala vezu, da li su nek

Ivan Kg

14.07.2018 08:22

Izgleda da se Jelena sama ubila lupanjem čekića u glavu pa kad više nije mogla uzela pa skočila lastu u kanal i udavila se dok su Zoran i Jana čekajući da se Jelena ubije brali cveće u drugom gradu....nema treće....

Dejan

15.07.2018 00:54

@Ivan Kg - A sta mislite gde je bila ljubomorna sestra T.

nada

14.07.2018 09:56

Koji su to pouzdani izvori koji sve ovo pisu a niko nije usao u njihovu kucu i imao kontakt sa Zoranom od kako je izasao iz zatvora ? Ptice vam sapucu ili ? Cinjenica je ta da je on ili direktan ili indirektan ucesnik zlocina pa na tuzilastvu je da to utvrdi . Oni ocigledno svojom pricom za.e.av.ju celu Srbiju ! Samo jedno pitanje - ko placa pet advokata kada niko ne radi ? Hoce li ih drzava platiti ?

Sanja S.

15.07.2018 00:52

@nada - Nado, da ste ikada sedili u srednjoj skoli naucili bi sta je duznost i zadatak tuzilastva. Iz vaseg komentara istice velika zloba, jako nista intelegencija, ni mrvice morala ili postenog vaspitanja