Darko Kostić
Alo!/Rajko Ristić
Darko Kostić

Alo!/Rajko Ristić

Darko Kostić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Prema rečima našeg izvora, zaplenjene stvari poslate su na veštačenje, kao i mobilni telefon Darka Kostića u kojem se, navodno, kriju dokazi protiv njega. 

- Sumnja se da se u Kostićevom laptopu kriju prepiske i ponude, kao i fotografije, koje bi mogle da otkriju mnoge mračne detalje iz njegovog života. Veštaci će pročešljati celokupan sadržaj laptopa, poruke na Fejsbuku, mejlove, fotografije, fajlove i sve što je neophodno da bi se utvrdila istina - kaže naš izvor i dodaje da su papirići, za koje se sumnja da poseduju tragove kokaina, zapravo kockasti paketići, u kojima se obično drži droga za ličnu upotrebu.

Prema navodima prijave L. J., Kostić mu je u piće sipao „kamagru“, preparat za potenciju, a da mladić to nije znao. - Navodno mu je rekao da je to prašak od kojeg će mu mišići lepše izgledati na slikama. Međutim, kada je popio piće sa praškom, shvatio je o čemu se radi i otišao. Kasnije je ponovo došao u Kostićev stan da bi uzeo novac za fotografije, ali mu je kreator rekao da nema novca i predložio mu da se skine i legne pored njega da se maze. L. J. je to odbio, a Kostić je tada nasrnuo na njega, pocepao mu majicu i izbacio ga iz stana - prepričava naš izvor šta je L. J. navodno naveo u prijavi.

Kostić, koji je prekjuče uhapšen u svom stanu na Novom Beogradu, 19. juna je saslušavan u policiji u svojstvu građanina, nakon što ga je L. J. (15), učesnik pevačke emisije „Neki novi klinci“, prijavio za polno uznemiravanje. 

- Tada je negirao navode prijave L. J. i tvrdio da nije pokušao da ga siluje. Međutim, tužilaštvo je naložilo policiji da sprovede istragu u okviru koje se došlo do dokaza, koji potkrepljuju priču žrtve. Naime, u Kostićevom mobilnom telefonu nađene su poruke koje ukazuju na to da L. J. govori istinu. Takođe, nekoliko dana pošto je L. J. prijavio kreatora, policiji se javio i mladić (22), iznoseći optužbe na račun dizajnera, slične optužbama L. J. - objašnjava naš izvor.

Drugi mladić, koji je prijavio Kostića, navodno je ispričao da je s njim stupio u kontakt preko svog prijatelja i da je jednom prilikom u njegovom stanu povukao crtu kokaina, nakon čega je doživeo neprijatnost.

Sanja Maletić

Promo

Sanja Maletić, Foto: Promo

- Onda je kreator navodno nasrnuo na njega u želji da imaju seksualne odnose. Međutim, napastvovani mladić uspeo je da pobegne - kaže izvor.

Kako kaže izvor „Alo!“, Darko Kostić juče nije saslušan u policiji, pošto je izjavu dao pre pet dana. Podsetimo, on je tada rekao da dečak L. J. ne govori istinu i negirao je optužbe.
- Kada je policija prekjuče popodne došla u njegov stan, on je bio iznenađen. Videlo se da nije očekivao ovakav epilog, ali kada su mu policajci rekli da mora poći s njima, nije se opirao, samo je ponavljao da je nevin i da nema razloga da ga hapse - podseća naš sagovornik.

Sanja Maletić: Osuđen je pre suđenja!

Pevačica Sanja Maletić, jedna je od retkih medijskih ličnosti i osoba koja poznaje Darka Kostića a koja je javno iznela svoj stav o neprijatnoj situaciji u kojoj se kreator našao.

- Darka znam preko posla. Sedela sam sa njim na piću i nikada ništa sporno u njegovom ponašanju nisam primetila. Nažalost, kod nas je praksa da neko bude osuđen i pre suđenja - rekla je Maletićeva za „Alo!“ i uputila poruku svim roditeljima:

- Dragi roditelji, ako već gurate maloletnu decu da rade, zarađuju novac i vade vas iz go**na, onda biste morali znati da ste po zakonu dužni da ih pratite na ta snimanja i fotografisanja. U današnje vreme svako može da kaže ili slaže šta god poželi, nažalost, bez posledica. Posle bude „pojeo vuk magarca“, a nekome ostane ljaga na imenu, koje je svojim talentom i trudom dugo i studiozno stvarao - poručila je pevačica. N. M.

 

Komentari (3)

Naki

24.06.2018 10:02

Pazi bogati osudjen pre sudjenja kako ga doticna brani sad ce jos pojedine drugarice i kume da ustanu u njegovu odbranu a sta misli godpodja o drogi sto je nadjena kod njega alo ga dvojica maloletnika optuze za isto onda neveg tu ima

mile

24.06.2018 12:43

nisi mogla nista cudno da primetis kod njega zato sto on vise voli maloletne muskarce nego zene

Stupido

24.06.2018 16:17

Gospodjo niste mu ciljna grupa.