Jana Marjanović
Marko Metlaš
Jana Marjanović

Marko Metlaš

Jana Marjanović, Foto: Marko Metlaš

Više tužilaštvo u Beogradu, koje je podiglo novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog sumnje da je na nasipu u Crvenki kod Borče ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović, navelo je u njoj da nisu poverovali iskazu njegove ćerke Jane jer je devojčica tokom saslušanja koristila reč "okrivljeni", "pritvor" i druge izraze neuobičajene za dete.

 Oca je nazvala "okrivljeni" i govorila da je u "pritvoru", zbog čega se sumnja u njen iskaz.

- Tužilaštvo nije poverovalo u iskaz, odnosno sumnja se da je devojčicu neko pripremao za svedočenje, najpre zbog reči koje je koristila, a koje deca u njenom uzrastu ne koriste, ali i zbog toga što se, primera radi, sećala šta je majka imala obučeno, ali ne i šta su na sebi imali ona i otac. Suština je da je dete u vreme zločina imalo svega pet godina - kaže izvor.

- Tokom saslušanja Jana je rekla i da zna gde joj je tata. Rekla je: "On je u pritvoru jer su ga lažno optužili neki ljudi koji lažu i novinari". Ova njena izjava verovatno je rezultat onoga što je slušala u kući Marjanovića, gde živi i dalje - dodaje izvor.

Komentari (4)

nada

12.07.2018 23:16

Svakako da su dete pripremali a imali su dovoljno vremena ! Sada to isto dete kada bi sudija pitao ko ti je rekao da to kazes sigurno bi rekla porodica Marjanovic tj. deka, baka,stric, kuma jer dete nezna da laze ! Sama rec pritvor, novinari nije recnik za njenu uzrast !

Lana

13.07.2018 04:19

@nada - Zoranovi advokati su posetili kucu Marjanovica i instruisali Janu sta trea da kaze !

Jocaaa

13.07.2018 01:08

Da su o i dete pripremali verovatno i da jesu...ali i da nisu u kuci se sigurno svaki dan pricalo o tome i korisceni su ti termini a mala deca brzo zapamte..plus sigurno da su pratili preko tv pa i dete sa njima o cemu se.prica a ti ternini se koriste i dete zapamtilo

Цицка

13.07.2018 09:02

Osnovno pitanje je Da li je Jelena imala neku vezu pored muza , u tom slucaju su je mogli ubiti neki koji nisu iz porodice, drugo pitanje je da li je nekome Marijanovic bio duzan , ako jeste onda je ubica sa te strane, trece pitanje je da li su svi bili u nekoj sekti .