Mirjana Milić
Privatna arhiva Alo

 

 Mesto tragedije

Masanori Jošida ALO

Mesto tragedije, Foto: Masanori Jošida ALO

Dok je tražila ubice malog Jovana Paunovića (18), koji je od prevelike doze ekstazija umro maltene na njenim rukama, Mirjanu Milić (21) stigla je ista smrt!

- Isti mladić je gledao i Jovanovu i njenu smrt! Bio je sa Mirjanom ispred splava dok je pomagala Jovanu, a 20 dana kasnije je s njom proveo noć posle žurke i gledao kako umire dok je očajnički čekao Hitnu pomoć. Ona je izdahnula samo tri dana posle pretnje upućene dilerima koji su Jovanu prodali „red bul“ ekstazi! Na Fejsbuku im je javno poručila: „Pi*ke, inspektori su vam na tragu. Slepci jedni, sram vas bilo“. Međutim, taj momak je iz straha policiji prećutao da je uzela „eksere“ i od koga ih je kupila, tvrdeći „da ne zna da li je išta uzela“, kao i „da joj je odjednom pozlilo“. Verovatno je bio u šoku posle njene smrti - kaže Mirjanin poznanik koji insistira na anonimnosti i dodaje da bi voleo da upozna mladića M. M., koji je u roku od 20 dana bio očevidac dva jeziva smrtna ishoda.

Mirjana Milić

Privatna arhiva Alo

Mirjana Milić, Foto: Privatna arhiva Alo

- Voleo bih da ga vidim i da lično od njega saznam da li je bio prisutan kada su umrli Jovan i Mirjana. Ne sumnjičim ga ni za šta, samo me interesuje da li su oboje uzeli istu drogu - „red bul“ ekstazi, i da li su je kupili od istog dilera. Mirjana je htela da otkrije ko je Jovanu prodao drogu jer je umro maltene na njenim rukama. Pitam se da li su igrom slučaja umrli na gotovo identičan način? Ne znam da li je kupila drogu od istih ljudi i da li je uopšte saznala ko je Jovanu prodao „eksere“? Nismo saznali da li ih je srela u gradu i da li su joj kojim slučajem pretili zbog prozivki koje im je uputila na Fejsbuku - kaže naš sagovornik. 

Neutešni otac

Masanori Jošida ALO

Neutešni otac, Foto: Masanori Jošida ALO

Obdukcija: Mirjani otkazalo srce?

Kako nezvanično saznajemo, obdukcija je pokazala da je Mirjani otkazalo srce, ali se još čeka toksikološki nalaz, koji treba da odgovori na to da li je kobne večeri uzimala drogu, a ako jeste, o kojoj drogi je reč. - Toksikološki nalaz treba da utvrdi da li je uzimala psihoaktivne supstance koje izazivaju pogoršanje srčanog oboljenja, jer je analiza tkiva potvrdila da joj je srce bilo bolesno. Vrsta srčanog oboljenja biće utvrđena dodatnim analizama, a toksikološki nalaz treba da pokaže da li je droga pogoršala njenu bolest I da li je direktno prouzrokovala smrt - navodi naš izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, mladić M. M. je bio na beogradskom splavu kada je Jovanu pozlilo i te kobne večeri upoznao je Mirjanu. 

- Niko iz društva ne zna ko je taj momak s kojim je Mirjana bila pre smrti. Znamo mu samo inicijale, ali je zanimljivo da je izvesni Marko M. bio sa Mirjanom ispred splava dok je pomagala Jovanu i da je on približnih godina kao i ovaj M. M. s kojim je provela poslednje trenutke života. Najverovatnije je da je reč o istoj osobi, ali to još nije 100 odsto sigurno. Verujemo da to policija zna. Znam samo da je jedan Mirjanin poznanik sa žurki, pre nego što je ona išta objavila u Fejsbuk grupi, tražio da im se javi Marko M., koji je razgovarao sa lekarima Hitne pomoći dok su pomagali Jovanu - prepričava nam Mirjanin poznanik, koji pokušava da dođe do tog momka samo da bi saznao istinu.

Komentari (4)

cavao

09.07.2018 12:53

Pa da, poznato je da devojke od 20 godina cesto obolevaju od srcanih bolesti, prava epidemija. Zato ne treba traziti njenog ubicu, jer ko zna koji mocnik mu je gazda.

danker

09.07.2018 16:43

@cavao - misliš tata,teča,stric ili ujak.

bravo bistrice

09.07.2018 19:31

@cavao - Bravo za komentar, Cavao! Žalosno, srceparajuće ali najverovatnije istinito! Pitanje za dilere: kad poubijate svu omladinu, kako ćete živeti dalje?JEFIU

Toma

09.07.2018 13:05

Jasno je da je devojka ubijena jer je pričala i pretila, a sad policija čeka dojavu da bi dokazala da su dileri i ubice njima već odavno poznati !