Teodora Krsmanović krije istinu
Rajko Ristić
Teodora Krsmanović krije istinu

Rajko Ristić

Teodora Krsmanović tvrdi da zna veliku tajnu, Foto: Rajko Ristić

Jelenina sestra od strica Teodora Krsmanović napisala je u prepisci 30. januara ove godine da zna ko je ubio Jelenu.

"Alo!“je došao ekskluzivno u posed ove prepiske, koju prenosimo:

- Imam sve pravo ovog sveta. Jedina sam koja zna istinu. A moja je stvar kada ću i kome da je kažem - napisala je Teodora detektivki, koja joj je uzvratila:

Prepiska Teodore Krsmanović i Katarine Ostojić

privatna arhiva

Prepiska Teodore Krsmanović i Katarine Ostojić, Foto: privatna arhiva

- Ma, radi što hoćeš. Sa tobom nisam bila oči u oči. Tako da se što se mene tiče, cccooolll (kul). Onda Šipka pogrešno govori. Baš ću mu reći … - napisala je Katarina, uskraćena za važni odgovor.

-Evo, ja ću mu pisati - ponudila se Teodora.

Katarin Ostojić, detektiv

facebook

Katarina Ostojić, detektiv, Foto: facebook

Na molbu da prokomentariše prepisku sa detektivkom Katarinom Ostojić, od 30. januara ove godine, Teodora Krsmanović, Jelenina sestra od strica, kaže da to nije bitno.

- To se odnosilo na Jecin život tamo i kako se Zoran ponašao prema njoj. Tako da je to sada nebitno - rekla je za „Alo!“ juče Jelenina sestra od strica.

Komentari (11)

nada

14.07.2018 12:17

Svi bre nesto tvrde ili dolaze do sokantnih podataka samo se ubica iza nekoga coska smeje i slobodno seta na slobodi ! Ko koga prikriva i ko se koga boji ?

Komsija Mile

14.07.2018 12:49

Teodora duso,to sto se tvoja mama i Sipka vole to ne znaci da trebas po njegovom nalogu da zamlacujes javnost i krijes to sve sto znas,samo da bi ispalo po njegovom (DELIBASIC OBJASNIO KO JE SIPKA) svi pricaju umesto vas Krsmanovica,nije posteno.Izasao Zoran pa sad ste svi kao fini i nista vise ne znate,kako sad nije bitno to sta kao znas? Opet cekas da te Sipka "nauci"

Milan

14.07.2018 12:51

Sipka i Teodora zakuvali zajedno!!

S.S.

15.07.2018 00:28

@Milan - Zato stokje Teodori vazno da Zoran bude osudjen. Da nepismeni zasto, razmislite sami

Andja

14.07.2018 12:53

tooooooo Katarinaa,niko ni da pisne o Teodoriiiii...teorija zavere od vecine

Sreten

14.07.2018 13:11

Ima intervju gde TeodoraTVRDI da je Jeca ubijena dan pre i sad ne sme da pisne. Ionako ce Zoran odgledati sta ste svi pricali.ZORANE SVE IH TUZI!Katarina nije smela da te snima bez sudskog naloga. TUZBE SVIMA ZORANE!

SAMO PITAM

14.07.2018 13:15

KADA SI TEODORA VIDELA JANU? I KADA STE SIPKA,MAMA I TI OTISLI ONOJ MUCENICI NA GROB? tesko onom koga nema a svi vi stidite se!

Agata

14.07.2018 16:06

@SAMO PITAM - Šipka mi se smučio! Sve vreme tvrdi samo šta se NIJE desilo i da NE SUMNJIČI nikoga. Reci, Šipka, šta se JESTE desilo i KO je to uradio. Kad to budeš saopštio, naravno u formi sumnje, potkovane mišljenjem eksperata, možeš napadati optužnicu. Očigledno da Centru nedostaje dobar pravnik, koji bi stručnjacima zaposlenim u Centru bio kadar da objasni šta je relevantno a šta nebitno , te im tako istraživanje usmeri na prikupljanje dokaza koji će dovesti do osude ubice.

SAMO KAZEM

15.07.2018 23:33

@SAMO PITAM - BILI SMO PRE TEBE ZA GODISNICU JECINU A TI SI SA KUMOM VEROM DOSAO KASNIJE. JECA TI JE DALA ZNAK DA VI MARJANOVICI NISTE DOBRO DOSLI KOD NJENE VECNE KUCE, KADA VAM JE FLASA SA VINOM PUKLA TOLIKO DA SE I SVESTENIK ZADUDIO STALIJE JE JECA OVO PORUCILA MARJANOVICIMA,

Sanja Sojicevic

15.07.2018 00:41

Teodorin advokat apeluje da izmesti malo dete iz njene porodice. Pitam se da li ce Teodora ikada moci pogledati toj devojcici u oci. Na drustvenim mrezama salje srce osobe koja je napisala da zna da je Zoran ubica. Dalje njen advokat je javnosti rekao u jednoj emisiji da se bore da dokazu da je postojao odgovor sa pokojnom Jel. o izdrzavanju Teodore kako bi Teodora mogla naslijediti imovinu. Teodora , izvini. Ovo sam morala napisati.KUqIS

Lena

17.07.2018 15:34

Komentari da se najezis. Ko bre ljudi sme da kaze istinu kad nije bio ocevidac dogadjaja? Drugo Zoran ima neverovatno jak tim iza sebe sto je jako cudno. Sposobni su do bola prvo i najglavnije je da su sklonili Teodoru kao ostecenu iz slucaja, drugo venco mu se brat Milos i uzeli starateljstvo i trece uspeli da ga oslobode zatvora da se brani sa slobode. Svi vi mudrujete i napadate sestru koja je izgubila tu sestru a onda i malu Janu. A sada joj svi vi stajete na njenu muku i bol tako pametni