Kalina Kovačević
Instagram/kalinakovacevic
Kalina Kovačević

Instagram/kalinakovacevic

Kalina Kovačević, Foto: Instagram/kalinakovacevic

Glumicu Kalinu Kovačević je pre nekoliko dana na aerodromu „Nikola Tesla“, kako se sumnja, pokrao stjuard B. M. (27), koji je iz njenog kofera, nakon što ga je propisno predala, ukrao parfem i piće.

Kako saznaje Kurir, u stanu B. M. nađene su glumičine ukradene stvari, a policija veruje da ona nije jedina žrtva pljačke.

- Granična policija je na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ posumnjala da je upravo B. M. odgovoran za krađu, a Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog za pretres njegovog stana, gde su i nađene njene stvari - priča za Kurir izvor iz istrage.

Takođe, dodaje da je B. M. negirao da je pokrao glumicu.

- B. M. se pravdao da je stvari našao u bagažu, pa je odneo kući jer navodno nikog nije bilo na šalteru izgubljeno-nađeno. Naveo je da je kasnije hteo da ih vrati - dodaje i kaže da postoji opravdana sumnja da je B. M. i ranije uzimao vredne stvari iz kofera putnika.

Glumica Kalina Kovačević se još uvek nije odazvala, a zvanični odgovori nisu dobijeni ni od kompanije „Er Srbija“, kojom je Kovačevićeva letela, kao ni od aerodroma „Nikola Tesla“.

Pročitajte i: