Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija
E-stock/Miloš Rafailović
policijska traka mesto zločina policija ubistvo

Alo!/Marko Metlaš

Ilustracija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

M.R. (81) iz Zaječara teško je povređena nakon što ju je u utorak, oko 1 sat iza ponoći, za sada nepoznati mladić star između 25 i 30 godina, zverski pretukao i silovao.

Napad se dogodio u njenoj kući u podnožju park šume Kraljevica, gde je žena sama živela. Monstrum je staricu mrcvario, tukao, vezivao i zlostavljao više od sat vremena.

Kako saznajemo, on je u kuću ušao sa namerom da opljačka nesrećnu ženu - prvo je sve ispreturao u potrazi za dragocenostima, ali je pronašao samo novčanik u kojem je bilo svega nekoliko hiljada dinara.

"Muškarac za kojim se traga je otvorio donju rezu kapije i ušao u dvorište, a ulazna vrata otvorio je udarcem nogom. Uleteo je u kuću i preplašenu baku, koju je probudila buka, je uhvatio za spavaćicu i silom je podigao iz kreveta govoreći: "Daj pare, neću ti ništa"", kaže za Alo! dobro obavešten izvor i dodaje da se starica klela da nema para.

Napadača to nije zaustavilo, već je krenuo da muči i maltretira nesrećnu ženu. 

"Strgao je zavesu sa prozora, vukao po podu nesrećnu ženu, a onda ju je zavesom vezao za stolicu. Sve vreme je tražio pare i vikao da će je ubiti. Po kući je sve pomerao, uključujući i nameštaj, a u pauzi premetačine, dolazio bi do nje, čupao bi je, vukao za kosu, udarao po glavi, dok je ona plačnim glasom ponavljala: 'Sine, molim te ne muči me'", navodi izvor.

Molba nesrećne bake kao da je još više razjarila monstruma, te je nesrećnu ženu odvezao sa stolice, bacio na pod i brutalno silovao. Zatim je uzeo nekoliko hiljada dinara koje je baka držala u novčaniku i mirno izašao iz kuće. Čak je zatvorio i rezu na kapiji za sobom.

"Oko 2.30 sati iza ponoći, starica je pozvala prvu komšinicu telefonom, koja joj inače pomaže i rekla joj: "Brzo dođi, umreću!". Komšinica je pomislila da je baki skočio pritisak, otišla je kod nje, a kada je ušla u ispreturanu sobu doživela je šok. Zatekla je staricu kako sedi za stolom pognute glave, šakama je držala krvavo lice, a stolica je bila u lokvi krvi koja je kapala sa nje na pod. Komšinica je odmah pozvala policiju koja je brzo došla", navodi izvor.

Kako saznajemo, baka je odmah prebačena u bolnicu zbog jakog vaginalnog krvarenja i teških povreda, i nalazi se na odeljenju intenzivne nege.

Istraga je u toku i za počiniocem se traga.

Komentari (5)

Vesna

21.08.2018 13:45

A kad ga uhapse treba ubiti gada .

Beograd

21.08.2018 13:45

Da da bog da njega tako mrcvare u zatvoru. Vi novinari vi trebalo da pisete o mukama takvih u zatvoru, do detalja, tako da slicnim manijacima ne padne nesto slicno na pamet.

Natasa

21.08.2018 20:09

Kuda ide ovaj svet!?

Baki

21.08.2018 21:14

Smesta treba naci zlostavljaca, zatvoriti ga a u zatvoru ce njega muciti zatvorenici i ne pustiti ga da izadje bar 40 godina...

Goga

21.08.2018 23:50

Ubio ga Bog! Monstrum! Strasno je živeti u Srbiji...zato ćemo i nestati!!!