Manijak kidnapovanje silovanje napad
Alo!/Ana Paunković
Deda, deka, stariji ljudi, penzioner

Profimedia

Dekica po svaku cenu hteo da osvoji srce mlade zene, Foto: Profimedia

Policija u Trstu sprovodi istragu protiv 70-godišnjeg Srbina koji je navodno proganjao i godinama uznemiravao mlađu ženu iz tog grada. Srbin je mladoj ženi navodno pretio, presretao na ulici a jednom je čak i fizički nasrnuo na nju.

PROČITAJTE JOŠ:

Vremešni dekica je, kako pišu lokalni mediji, svoju žrtvu upoznao pre dve godine. Izgleda da se zaljubio na prvi pogled, pošto su usledili meseci agonije za ženu, jer je počeo da je proganja.

Prvo ju je, kako navodi žrtva, molio da izađu zajedno. Kada ga je ona ljubazno odbila, starac je nasrnuo na nju, čak ju je i udario nekoliko puta.

Nakon dve nedelje nasrnuo je na nju ispred škole gde žena radi kao profesor. Preplašena, žena je pozvala svog supruga da odmah dođe. Kada se on pojavio nastao je opšti haos, a tako je i suprug progonjene žene postao žrtva zaljubljenog Srbina.

"Počeo je i njemu da šalje poruke, uglavnom preteće. Poručio je i njemu i supruzi da 'paze, jer imaju sina'. Nebrojeno puta je pratio ženu i dovikivao joj pogrdne reči. Potom bi slao pomirljive sms poruke, navodeći da od njih zavisi da li će živeti u miru i dati mu ono što želi ili će od njihovog života napraviti pakao", tvrdi izvor iz istrage.

Nakon višemesečnog maltretiranja, porodica je rešila da sve prijavi policiji. Međutim, to nije sprečilo starca da ih i dalje proganja.

"Pišete lažne optužbe, ne bojim se", napisao je Srbin u jednoj poruka, da bi već u drugoj žrtvi predlagao GRUPNI SEKS!

"Misliš da te mrzim, ali nije tako. Samo želim da vam pokažem da ja postojim i ako ste mudri, i dalje imate priliku da vam oprostim", raspisivao se dekica u porukama koje žrtva i dan danas čuva kao dokaz.

Nesrećna žena na kraju više nije smela da izađe na ulicu, niti da uključi mobilni telefon. Ceo slučaj predat je tužilaštvu, a Srbin bi trebalo sa svojom žrtvom da se suoči u aprilu sledeće godine na sudu.

Komentari (1)

beba

16.09.2018 08:49

To nije zaljubljeni Srbin vec Srbin psihopata . Sve je radio kakav je opis za psihopatu .