Jelena Marjanović
facebook
Marko Nicović

Medija centar

Jeleni je porodica bila zlatna koka, Marko Nicović, Foto: Medija centar

- Slučaj još nije završen i očekujem nova hapšenja. Zoran će i dalje biti u igri, ali će doći do hapšenja novih osoba, osumnjičenih za Jelenino ubistvo.

Ovde je reč o organizovanom zločinu, a Jelenu je ubilo više osoba - rekao je poznati beogradski advokat advokat Milosavljević juče za naš list.

Jelena Marjanović brutalno ubijena

Emisija" Pod sjajem zvezda"

Brutalno ubijeena, Jelena Marjanović, Foto: Emisija POD SJAJEM ZVEZDA

Advokat Marko Nicović ističe da Tužilaštvo nema nikakve dokaze protiv Zorana Marjanovića.

- Ukoliko ga optuže, osramotiće se i sud i policija. To govorim, kao bivši funkcioner policije i advokat. On je uhapšen godinu i po dana kasnije od zločina, a ovo je lak slučaj za advokate. Ovde vredi ona izreka: „Bolje hiljadu krivih na slobodi, nego jedan nevin u zatvoru“ - ocenjuje Nicović.

Nebojša Milosavljević, advokat

privatni album

Ubila je organizovana grupa,tvrdi Nebojša Milosavljević, advokat, Foto: Privatni album

On i dalje zastupa stav da je Jelenu ubio neki moćnik, a ne porodica.

- Ona je njima bila zlatna koka, koja im je donosila novac. Pa, zašto bi je ubili?! Oni su prećutno dozvolili da neko gura njenu karijeru, zarad novca. To je neko iz sveta estrade, biznisa, politike… - rekao je za „Alo!“ Nicović.

Komentari (8)

oki

15.07.2018 16:24

Jedno od glavnih pitanja je zašto mama,tata i brat nisu svedočili a jeste dete od sedam godina. Mnogo toga tu ne štima

Alo bre

15.07.2018 16:41

Koji novac,koja zlatna koka? Za mučenucu se čulo tek kad je ubijena.Eto toliko je bila poznata .Pričaju gluposti,pa nije punila Ušće i Arenu koncertima pa da ova šuplja priča eksperata ima smisla.Nepije vodu ni da je ljubavnik finansirao karijeru,pa našao bi mnogo mladju,atraktivniju i prodorniju.

ALO

15.07.2018 22:02

@Alo bre - TO MORAS DA OBJASNIS OVOM ZORANOVOM ADVOKATU A NE NAMA. SA NJIM SE RASKUSURAJ ZA ZLATNU KOKU A NE SA NAMA, TO JE NESTO IZMEDU VAS I ADVOKATA.

VLADIMIR

15.07.2018 22:30

@Alo bre - SADA JE ZA TEBE MUCENICA I NIJE IMALA LJUBAVNIKA TAJKUNA. A DO JUCE JE IMALA LJUBAVNIKA TAJKUNA. BILO BI NAJBOLJE DA TI STVARNO NE PISES KOMENTARE, IMA JEDNA STARA IZREKA U LAZI SU KRATKE NOGE.

ma

15.07.2018 17:11

Ajde Nicovicu promeni plocu, zlatna koka je verovatno htela da ode i napusti tu porodicu. Jel se ti pitas odakle pare porodici da placa te advokate, sad kad Jelene nema, a mama vise ne radi, barem ne javno.

Brankica

15.07.2018 18:33

Bila je zlatna koka,ali oni nisu nirmalni to je opasna sekta. Mala Jana je u opasnosti mogu i nju zrtvovati.kad dobije prvu mestruaciju,kao devicu,za crne sekte su to bitne stvari. Ko joj ne pomogne ,makar pisanjem i novinama ,saucesnik je.

Сараџогла

15.07.2018 21:08

Онај ко је наредио да се Зоран утамничи поједе се од муке што су га пустили!Кажу да бесни као рис што су му контрирали јер нема ни једног доказа да је Зоран убица.А бесан је намерно како би га смирили тако што ће му дати неку повећу функцију?Да се ја питам дао бих га за амбасадора у некој држави на крај света.На пример,Нови Зеланд!ТО ТИ КАЖЕМ.

Ja

16.07.2018 09:23

Ja mislim da je zlatna koka bila gospodja staramajka i da je sve moralo biti po njenom. Ne verujem da je pevacica zaradjivala neke velike pare.