Ubijena Maja Đorđević
Printscreen/Facebook
Marko Nikolić

Foto: Alo

Marko Nikolić , Foto: Foto: Alo

-Moja pravda bila bi da sam bivšem zetu gledala bolesno lice dok mu izriču 40 godina zatvora jer zbog njega imam dva groba u kući. To nisam dočekala, jer se kukavički ubio u zatvoru, u kom je trebalo da istrune jer je na monstrouzan način ubio moju sestru Maju i njenog sina Mihaila (4) - priča Branislava Katanić, sestra Maje Đorđević i tetka Mihaila Nikolića, koje je pre tačno godinu dana zverski ubio Marko Nikolić ispred Centra za socijalni rad u Rakovici.

- Kada se Marko zaklao satklom u Centralnom zatvoru, prvo sam doživela olakšanje, jer ga više nije bilo na ovom svetu. Pre svega sam se plašila da će on nekoga iz zatvora poslati da me dokrajči, da nas sve zatre. Sa druge strane, pravda koju sam ja živela i čitava naša porodica, koju je zavio u crno, nikada neće biti zadovoljena. Ne znam kako bih se ponašala na suđenjima. Znate, tamo je trebalo da sedim tri sedišta od njega i da se ponašam dostojanstveno, a živog bih ga raskomadala - dodaje Branislava.

Ubistvo Rakovica Centar za socijalni rad

Alo!/Rajko Ristić

Ubistvo Rakovica Centar za socijalni rad, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Ona je ispričala da je bol koji sada oseća mnogo teži nego kada se stravičan zločin dogodio.

- Svakodnevni stres, pritisak, ogromna tuga i praznina za Mihailom, mojom srećom, i Majom ostavili su na mene posledice, pa sam se obratila psihijatru. Dešavalo mi se da vidim automobil kao što je imao Marko. Odmah proveravam registraciju, spopada me strah. U susret mi ide čovek koji ima sličnu košulju kao što je on imao, sličnu frizuru, razmišljam da je možda Marko - objašnjava Branislava.

Komentari (3)

Wlad

12.07.2018 13:44

Vreme je da udjes u rialiti program!!!!

kaja

12.07.2018 15:53

@Wlad - stvarno ti je komentar bezveze

Цицка

13.07.2018 08:11

Toliko se uplasila zena da ne veruje da se ubio .Sto se tice komentara pod Wlad mogu da predpotavim ko ga je napisao da se vise ne ponavljam . Uporno tvrdim da je to boelst ali pomesama sa elementima kriminalnog dela mozga .