Darko Kostić
RAS Srbija/Rajko Ristić
Darko Kostić

RAS Srbija/Rajko Ristić

Darko Kostić, Foto: Rajko Ristić

Policija je u ponedeljak uveče obavila razgovor sa modnim kreatorom Darkom Kostićem, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika.

Za Kostićem je bila raspisana potraga nakon što ga je policija tri puta tražila kako bi ga saslušala zbog prijave da je seksualno uznemiravao maloletnog dečaka L. J. (15), inače pevača.

Kako “Alo!” saznaje, Kostić se sam javio u policiju i negirao da je seksualno uznemiravao dečaka. 

Policija utvrđuje da li je u pitanju lažna prijava protiv poznatog kreatora.

Podsetimo, slučaj uznemiravanja je porodica maloletnog dečaka prijavila policiji. Izvor blizak takmičaru emisije “Neki novi klinci” otkriva da su se pevač i Kostić družili jedno vreme, a onda je to prešlo granicu.

Komentari (6)

zagondzija

19.06.2018 13:17

Da je zaglavio robiju zbog nadjene droge sad bi bila druga pesma al Srbija je to

Dejan

19.06.2018 13:22

Ako je istina gos Kostica medju robijasima pa neka ga maze po ceo dan...

Maroka

19.06.2018 16:34

Ništa mi nije jasno,šta će taj mali kod njega na fotografisanju i kako to da jedno dete ide samo bez roditelja kod njega i kako se uplelo uopšte sa ovim tipom. I kakvu komunikaciju muško dete od 15god može da skocka sa ovim tipom? Niti mogu da kažem da je to dete baš baš malo niti nenacitano što se tiče mogućih problema, naročito što govorimo o današnjem vremenu kada se svašta može čuti ili naslutiti. A komšije tek. No comm. Sala za tenis i sl.

Nikola

19.06.2018 18:32

Pedofila u Pritvor.Ispitati koliko je maloletne dece seksualno zlostavljao.PRITVOR

Super

19.06.2018 19:21

Modni kreator koji po potrebi postaje fotograf i mami decu na taj nacin u svoju zamku. Tacno se dosetio na koji nacin da ih ubedi da udju kod njega u stan. Meni je ovde sve jasno.........PEDOFIL

VladimirR

19.06.2018 22:36

Svašta!? Sad će i poziv na maženje da se tretira kao seksualni napad? Mogu valjda barem gejevi da imaju neki popust u takvim aktivnostima?