Rosita preminula u Urgentnom centru
Fejsbuk
Rosita preminula u Urgentnom centru

Fejsbuk

Rosita preminula u Urgentnom centru, Foto: Fejsbuk

Ovako je za “Alo!”, na početku svoje ispovesti, ispričala Tanja, baba manekenke Sare Trajanović i bivša svekrva pevačice Rosite Trajanović (48), koja je posle teške saobraćajne nesreće na putu Mladenovac - Mali Požarevac preminula u Urgentnom centru.

Kako saznajemo, nedaleko od Vlaškog polja došlo je do sudara dva vozila, " pežoa" u kojem je bila Rosita i "audija". Prema rečima očevidaca, "pežo" je bio potpuno smrskan, zbog čega su vatrogasci morali da seku lim da bi izvukli pevačicu. Hitna pomoć je pevačicu s teškim povredama prevezla u Urgentni centar gde je u večernjim satima preminula. Prema nezvaničnim informacijama, Rosita je zaspala za volanom!

Sara Trajanović ostala bez majke

Pink

Sara Trajanović ostala bez majke, Foto: Pink

- Rosita se razvela i ostavila ćerku od četiri godine kod mene! Odgajila sam je sama i nas dve još zajedno živimo! Rosita je bila jedna predivna osoba, šaljivdžija, vesela, drugarčina i veoma komunikativna. Mi smo se mnogo volele, iako joj posle razvoda nisam bila svekrva. Zvala me je kevo do poslednjeg dana! U šali sam znala da je pitam: "Pa, kakva sam ti ja keva?", a ona mi je odgovarala: " Jesi, jesi, ti si moja keva!" Poslednji put sam je videla u subotu, 14. jula. Došla je kod mene i rekla: "Ajmo, kevo, idemo ti i ja na pivce!" Sedele smo u parku i pričale. Bila je fenomenalna osoba - kaže Tatjana. 

Sara u šoku!

Pozvali smo Rositinu ćerku Saru, koja nam je potvrdila da joj je majka preminula. - Jeste, mama je umrla... Sada, zaista ne mogu da pričam - kratko je poručila manekenka. Njena baka Tanja pokazala nam je i Rositinu uramljenu fotografiju, govoreći da joj je to ona poklonila.

Ona je istakla da je njena unuka Sara kod Rositinog brata na Bežanijskoj kosi. Rosita će biti sahranjena tamo u porodičnoj grobnici.

- Sara je sinoć saznala da joj je majka umrla! Javili su joj, a ona je prebledela! Sada je kao voštana figura. Znate majka je to, da li su joj sredstvo za umirenje. Sada je kod njenog ujaka, pripremaju se za sahranu, koja će verovatno biti na Bežanijskom groblju – kaže Rosanina bivša svekrva.

Kako nezvanično saznajemo, pevačica je najverovatnije zaspala za volanom, a postoji sumnja da se vraćala sa jednog od nastupa.

- Priča se da je zaspala za volanom! Još uvek nije poznato kako je došlo do udesa. Proverava se da li je imala alkohola u krvi. Verovatno je bila umorna zbog nastupa - kaže naš izvor.

Rositina svekrva sa njenom uramljenom fotografijom

Nenad Vujanović

Rositina svekrva sa njenom uramljenom fotografijom, Foto: Nenad Vujanović

Rosita je dan uoči saobraćajke, na svom Fejsbuku postavila fotografiju na kojoj piše. Ljubav je kada mu pokidaš svaki nerv, i umesto da te zadavi, on te zagrli…, dok je iznad objave napisala “tačno”. 

Vanesa Šokčić i Rosita bile prijateljice

M. Jošida

Vanesa Šokčić i Rosita bile prijateljice , Foto: M. Jošida

Vanesa Šokčić o susretu s Rositom

Pevačica Vanesa Šokčić, Rositina prijateljica i koleginica prisetila se njihovog poslednjeg susreta. - Nisam se čula sa Sarom, jer nisam bila u mogućnosti. Saznala sam za Rositinu smrt u pola dva ujutro, kada sam se vratila s puta. Nas dve smo bile dobre prijateljice, u isto vreme smo počele da pevamo. Poslednji put smo se videle na jednoj prosavi pre nekoliko meseci. Pevala je na rođendanu, na kojem sam i ja bila gost - kaže pevačica i dodaje: - Bile smo u kontaktu, ali se nismo čule svakodnevno. Poslednji put smo se dopisivale nedavno, dok je Rosita bila na moru u Grčkoj. Žalila mi se da je vreme bilo loše, a ja sam joj savetovala da se opusti. Rekla mi je da je zakazala puno nastupa posle odmora, ali vidite šta se desilo - kaže Vanesa. S. A.

Komentari (3)

Сараџогла

17.07.2018 09:57

Запамтите добро ... Најопасније је када си сео за волан ОДМОРАН!Ти тако мислиш јер си се наводно наспавао а ништа ниси физички радио те ето СУПЕР ТИ ЈЕ?Онда седнеш за волан и терај!У секунду сан ти одузме моћ управљања и уместо да одеш у јарак баш се у тој секунди ,,нацрта,, возило из супротног правца.Ајд што ти погинеш већ можеш убити још некога!ШТА ЧИНИТИ?Бато,па зар поред толико аутобуских линија мораш да користиш ауто нарочито после ноћне теревенке?

nada

17.07.2018 15:13

@Сараџогла - Veoma neumesan komentar ! Umesto izjave saucesca mladoj devojci koja je ostala bez majke ti savetujes kako se vozi a nisi bio prisutan - ovde bas nije mesto da se pametuje a i novinari rec VEROVATNO mogli bi izbrisati iz svoga recnika ako neznaju istinu !!!!!!!!!!

Zapamti

17.07.2018 21:44

@Сараџогла - Kakav savet za gradsku voznju. Sedi bajo pa vozi 1600km. pa daj savet ovima sto su dan i noc za volanom ima da te ismeju samo tako.