Sandra Denda i dalej u teškom stanju
privatna ahriva
Sandra Denda i dalej u teškom stanju

privatna ahriva

Sandra Denda i dalej u teškom stanju, Foto: Privatna ahriva

Kako saznajemo, operacija je trajala čak sedam sati, a poznata novinarka je u teškom stanju.

- Operacija je trajala od 7.30 do 14.30, a obavio ju je vrhunski tim stručnjaka sa maksilofacijalnim hirurgom dr Lazovićem na čelu. Pošto su Sandri polomljene kosti vilice i lica, oni su joj presadili delove butne kosti. Operacija je komplikovana, a Sandru očekuje još zahvata - kaže izvor „Alo!“ iz Urgentnog centra.

Mira i Ivana zabrinute

Za Sandrino stanje su veoma zabrinuti njeni prijatelji, a među njima su pevačice Mira Škorić i Ivana Šašić. One se interesuju za Sandrino stanje, ali ni one ne mogu da je posete.

Ona nakon operacije više nije intubirana, odnosno, nije na mašini za disanje, pošto joj taj aparat u ovoj fazi smeta.

- Sandri su dosta polomljene kosti lica i sva je otečena. Veliki problem stvara hematom na mozgu, koji se iznenada stvorio. Lekari prate njeno stanje, a ukoliko bude potrebno, moraće da ga uklone. Sandra je sve vreme na aparatima - rekao je sagovornik „Alo!“ iz Urgentnog centra.

Tokom celog dana juče su u Urgentnom centru dežurale Sandrine ćerke Nina i Una, kao i njen suprug. Međutim, posete im nisu dozvoljene, pošto se Sandra nalazi u „Šoku A“.

- U taj blok će moći da uđu tek kada se Sandra probudi iz anestezije, ali nakratko. Lekari su dali sve od sebe, ali su povrede veoma teške i oni su oprezni u davanju prognoza - precizira izvor našeg lista.

Pre operacije, Sandra je bila u veštačkoj komi. Ona ima težak prelom donje i gornje vilice, navodi izvor blizak porodici.

Vozila bez dozvole

Prema nezvaničnim informacijama, Dragana Joković nije imala vozačku dozvolu, a automobil „opel askona“ nije bio registrovan. Od Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu dobili smo informaciju da u ovom trenutku nije podneta bilo kakva krivična prijava protiv Jokovićeve i Arsića.

Takođe ima i nagnječenje rebara i pluća, a povređena joj je i butna kost.

Stravičan udes dogodio se u nedelju, kada je automobil u kojem se Sandra Denda nalazila s dvoje ljudi sleteo s puta u kanal dubok oko tri metra.

Kako smo ranije saznali, novinarka se nalazila na zadnjem sedištu vozila „opel askona“ kojim je upravljala Dragana Joković (26), a na mestu suvozača nalazio se Aleksandar Arsić (21), vlasnik auta.

Sandra je prilikom udarca izletela kroz zatvoren prozor i zadobila teške povrede.

Prebačena je u Urgentni centar, a danas u toku dana je očekuje veoma teška operacija.

- Izgubili su kontrolu nad automobilom, pa je uleteo u jarak. Sandrino telo je bukvalno izletelo do pola kroz zatvoreni prozor.

Nju je zatim automobil prikleštio. Očevici kažu da su morali da podižu automobil da bi je izvukli - ispričao je izvor lista "Alo!".

Komentari (1)

ŠTA

30.08.2018 00:59

reći? Neka joj Bog pomogne, ali kada pročitah da se interesuju Šašićka i Škorićka, pripade mi muka. Ne tako davno obe su nešto pretile baš sa ovom povredjenom jednoj učesnici rijalitija. Posebno ova Šašićka. Koliko je neozbiljno sesti u auto sa osobom bez vozačke dozvole.