Sandra Denda je teško povređena
facebook
Sandra Denda je teško povređena

facebook

Sandra Denda je teško povređena, ali će se izvući, Foto: facebook

- Otkad sam juče šta se dogodilo Sandri, mnogo sam potresena i u šoku sam. Vrlo smo zabrinuti zbog svega što joj se dogodilo i molimo se Bogu da se što pre oporavi - rekla je juče Mira Škorić za „Alo!“.

Škorićeva je prijateljica Sandre Dende, a vest o tome da je teško povređena u saobraćajnoj nesreći uzdrmala je pevačicu.

Kako „Alo!“ saznaje od dobro obaveštenog izvora „Alo!“ iz Urgentnog centra u Beogradu, novinarka i producentkinja emisije „Kuća od srca“, koja se emituje na TV „Pink“ Sandra Denda, koja je prekjuče ujutru teško povređena u saobraćajnoj nesreći kod Kovina u teškom je stanju, ali nije životno ugrožena.

Mira Škorić daje podršku novinarki

Nenad Vujanović

Mira Škorić daje podršku novinarki, Foto: Nenad Vujanović

On navodi da novinarka ima manji potres mozga, koji je ne ugrožava, ali da je za svaki slučaj stavljena u veštačku komu, kako bi se poštedeo njen organizam. Sandra ima nagnječenje rebara i pluća, a povređena joj je i butna kost.

- Sandra je sada namerno sedirana da bi je pripremili za ozbiljniju operaciju vilice. Ona ima smrskanu donju vilicu i u sredu je očekuje operacija na maksiofacijalnoj hirurgiji - rekao je sagovornik „Alo!“.

Izvor našeg lista precizira da poznata novinarka nema povrede opasne po život.

- Ona se nalazi u šoku A Urgentnog centra i o njoj brine celi tim lekara. Nakon ove operacije, očekujemo poboljšanje stanja povređene pacijentkinje - istakao je sagovornik „Alo!“.

Sanja Maletić žali što je Sandra doživela nesreću

Instargram

Sanja Maletić žali što je Sandra doživela nesreću, Foto: Instargram

Sandra Denda je povređena u nesreći kod Kovina. Ona je bila na zadnjem sedištu, kada je automobil u kojem se nalazila sa još dvoje ljudi izgubio kontrolu i survao se u kanal dubok tri metra. Sandra je tada ispala kroz zatvoren prozor.

Pretpostavlja se da je novinarka i producentkinja emisije u automobilu „opel askona“ bila u toku snimanja emisije „Kuća od srca“. Sa Sandrom u kolima bila je Dragana Joković (26) iz Smedereva, koja nije povređena, a na suvozačevom mestu bio je Aleksandar A. (21), čija kuća je trebalo da se gradi.

Dragana J. (26) iz Smedereva, koja se nalazila za volanom automobila, kada se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je povređena novinarka, nije imala vozačku dozvolu, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi.

Protiv Dragane Joković biće podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

„Opel askona“, koji je vozila, nije bio registrovan, a vlasništvo je Aleksandra A. (21), koji je s njima bio u kolima.

Protiv Aleksandra A. biće podneta prekršajna prijava. Nesreća se desila na putu koji uopšte nije kategorisan. Na Urgentnom centru danonoćno dežuraju Sandrine ćerke od 22 i 25 godina, koje su vrlo zabrinute za sudbinu majke.

 

Komentari (4)

Jole Dobanovci

28.08.2018 11:55

Takva produkcija da nema svoj auto i profi vozača sramota ovo je neverovatno a ovamo avioni kamioni.Daj bože da se oporavi i da bude sve o.k

Pitanje

28.08.2018 14:21

DRAGANA JOKOVIC JE POSTENIJA OD LUNE DJOGANI KOJA NE ZNA DA VOZI I PRIZNALA JE DA JE KUPILA VOZACKU. ZASTO JE MITROVIC ZNSKUCI ZA TO DAROVAO LUNI AUTO? DA BI URADILA ISTO STO I NJEGOV SIN?

Milica

28.08.2018 17:03

Vozila devojka bez dozvole? Zar to jos postoji u danasnje vreme? Jadna zena....

Aman

28.08.2018 20:56

Producentska kuca koja radi ovu emisiju nema veze sa Pinkom, vec pink samo emisiju otkupljuje kao gotov proizvod. Kao sto je svojevremeno otkupljivao recimo "Leteci start" of Emotiona, kao sto je rts otkupljiva "48 sati svadba"... Uzasna je ovo nesreca, Pink jeste najveci emiter najgoreg djubreta Ali naucite se da me mesate babe I zabe. Sandri zelim brz oporavak I da na nesrecu jednog Dana gleda kao na ruzan San.