Hapšenje hrvatskih huligana u Beogradu
Alo!
Hapšenje hrvatskih huligana u Beogradu

Alo!

Hapšenje hrvatskih huligana u Beogradu, Foto: Alo!

Navijači hrvatske tordcide, njih 28, su pre sat i po vremena privedeni u PS Grocka u 5 odvojenih marica. U stanicu policije došao je tužilac da ih sasluša.

Oni su trenutno u policiji, gde daju izjave i podatke, a zatim će biti sprovdeni do sudije za prekršaje u gradski Sup u 29. novembru kod dežurnog sudije za prekršaje, saznaje Alo!.

"Oni su privedeni u stanicu u Grockoj jer je na toj teritoriji, u Vrčinu, izvršen prekršaj. Policija im trenutno uzima podatke i daje izjave, a nakon čega će im napisati prekršajne prijave. Za sada još nije poznato da li će se teretiti za drsko i beobzirno ponašanje u grupi, za šta je zaprećna kazna od 30 do 60 dana ili rad u javnom interesu. O tome će da odlučuje policija", rekao je naš sagovornik blizak istrazi.

On navodi da je moguće i da hrtvatskim hulihanim akoji su se drznuli da usred Srbije demoliraju benzinku pumpu bude stavljeno na teret i prekršajno delo nasilja. 

"Ukoliko budu odgovarali za nasilje onda im sledi zatvor od 30 do 60 dana. Na tu presudu imaju pravo žalbe, u roku od osam dana, ali ona ne odlaže izvršenje rešenja. Poznato je za sad da su svi izvršioci punoletni", precizirao je izvor Alo!.

Naš sagovornik navodi da su od pomoći u otkrivanju počinilaca bile i kamere na benzinskoj pumpi. Hrvatski navijači su privedeni su zbog sumnje da u unoći između srede i četvrtka opljačkali Mol pumpu u Vrčinu na kojoj su pisali ustaške grafite.

U nastavku pogledajte eksluzivnu fotografiju hapšenja hrvatskih huligana!

 

Komentari (7)

100jko

03.08.2018 13:27

Apelujem na našu policiju i sudstvo da se ponašaju u duhu našeg poznatog Srpskog gostoprimstva. Ponudite ljude kafom i ratlukom pa im lepo objasnite da nije lepo to što su uradili. Podsetiti ih na vekovne prijateljske odnose između dva naša naroda kao i na to što su Srbi masovno navijali za Hrvatsku reprezentaciju na minulom SP. Verujem da će ljudi to shvatiti i da će se izviniti, jer to su ipak Evropljani.

DEJAN

03.08.2018 13:37

A SADA IM POKAZITE KAKAV ZAKON VAZI U SRBIJI....

Mare

03.08.2018 13:51

Ja sam odmah rekao da su njega ubili neki placenici, neke druge drzave, da izazovu nesigurnost i nemire u Srbiji.

Nikola

03.08.2018 13:52

Hapsi i prinudni tad godinu dana.

zvonce

03.08.2018 14:59

jesmo sad hrabri....cccccc i da plate i da ciste i da oribaju...i da pevaju himnu ZVEZDE ILI PARTIZANA sa osmehom na licu...

mrs

03.08.2018 15:14

Ma proklete hrvatske barabe,jebala ih njihova katolicka inkvizicija,jebale ih njihove katolicke izopacene Bordzije,jebali ih njihovi jezuiti.Sta ocekivati od nacije gde su do pre 250 godina optuzivali zene da su vestice i spaljivali ih na lomaci.Sta ocekivati od nacije ciji su placenici prolivali reke krvi jos od verskih ratova 16.veka Oni jos razmisljaju na srednjevekovni nacin.Najmonstruoznija nacija uz albance.Da su normalni ne bi imali za vreme II rata logore za decu.Fuj.

Сараџогла

03.08.2018 15:14

Читајте на интернету хрватске новине као што је Вечерњи лист. Жестоко су кивни на своје навијаче који су у пролазу кроз Србију чинили крађе и разбијање.О њима сами хрвати пишу све најгоре.Захваљују српској полицији и саветују им да их током затвора науче памети.Да их науче да певају навијачке песме гробара и Звезде!Пазите ово ... Да се врате у Хрватску ходајући као каубоји! 92 коментара и све најгоре о својим навијачима!