Ubijeni kikbokser Radoš Joksimović
Facebook
Ubijeni kikbokser Radoš Joksimović

Facebook

Ubijeni kikbokser Radoš Joksimović, Foto: Facebook

Policija je uhapsila Aleksu M. (21) zbog sumnje da je u utorak uveče u Kragujevcu ubio poznatog MMA borca Radoša Joksimovića (27), a potom pobegao na skuteru. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pročitajte još:

Radoša Joksimovića (27) upucao je sa dva metka dok je sedeo u bašti jednog kafića Aleksa M. (21), a sumnja se na više mogućih povoda za likvidaciju "žestokog momka".

- Još nije poznat tačan motiv napada, ali postoje više verzija. Najverovatnije je reč o sukobu između zavađenih grupa u gradu koje se bave obezbeđivanjem lokala. Joksimović godinama unazad radi kao obezbeđenje na ulazima raznih klubova i kafića, te nije isključeno da je u pitanju borba za prevlast u ovom poslu - kaže jedan od izvora.

Prema drugoj verziji, Joksimović i A. M. su se sukobili pre nekog vremena, i tada je MMA borac pretukao mladića osumnjičenog za zločin.

- Uhapšeni je tvrdio da se plašio i da je zbog toga pucao u Radoša.

Ovo nije prvi napad na MMA borca, jer je 2016. godine bio teško ranjen u pucnjavi.

- Joksimović je tada zadobio povrede kostiju i zabranjeno mu je da se bavi sportom. Zbog napada je uhapšen J. M. (24), a spekulisalo se da se motiv krije u neraščišćenim računima dve grupe momaka iz ovog grada, sa Sunčevog brega i Pivare - priča izvor.

Podsetimo, napadač se u utorak skuterom dovezao do kafića u kojem je bio Joksimović, prišao mu sa moto-kacigom na glavi i pucao u grudi. Osumnjičeni je potom pobegao na skuteru.

U kik-boks klubu Radnički iz Kragujevca za ubijenog MMA borca imaju samo reči hvale.

- Joksimović nije bio zvanično član kluba Radnički, već smo ponekad sarađivali. Bio je pravi sportista u sali, koji se prema svima ophodio sa punim poštovanjem, pogotovo prema treneru. Što se tiče sportske strane, momak je uvek bio korektan - kaže jedan od trenera ovog kluba.

Komentari (4)

Uspavana mladost

20.09.2018 08:00

Radio na vratima klubova kao obezbedjenje??! To je novi naziv za trenutno najunosniji i najrasireniji posao?? Pacovski kanali se probijaju kao paukova mreza sirom Srbije! Pa ko kome presece put.Uglavnom to bude kolateralna,ocekivana steta,a novi regruti su vec pripremljeni da zamene palog borca.Posao ne sme trpeti!!!

sentic

20.09.2018 11:05

@Uspavana mladost - Ovaj mali je narkoman svaki dan naduvan ovaj sigurno bio jel ovaj da mu neko dodje u klub i da mu se ne svidi ovaj ga odvali od batina.. Mora da je ovog malog bio ovaj hteo da se mu osveti ubio ga.. Ovaj mali je potpisao kaznu do kraja zivota

MANGUP

20.09.2018 11:29

Svi ti zedstoki momci ce pre ili kasnije zavrsiti ovako tako i zasluzuju

nmn

20.09.2018 16:24

zna se da obezbedjenje dila drogu