Darko Kostić
Rajko Ristić/Alo!

 

Darko Kostić

Rajko Ristić/Alo!

Darko Kostić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Policajci, po nalogu beogradskog suda, vrše pretres stana dizajnera Darka Kostića koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje Alo!.

Tokom pretersa, modni kreator je uhapšen.

Kostić je, po nalogu Trećeg tužilaštva zadržan, zbog polnog uznemiravanja, nedozvoljenih polnih radnji i omogućavanje uživanje opojnih droga.

On se sumnjiči da je 9. juna 2018. godine omogućio dvadesetdvogodišnjem muškarcu konzumiranje narkotika, a potom ga dodirivao po intimnim delovima tela.

Takođe, uhapšeni se sumnjiči da je 14. juna 2018. godine namamio u svoj stan petnaestogodišnjeg mladića, koga je prethodno upoznao preko društvenih mreža, a od koga je zahtevao da se skine. Kada je dečak to odbio osumnjičeni je pokušao da ga privuče sebi, ali se dečak otrgao i pobegao.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu.

Tokom pretresa, uzeti su snimci sa kamera, beleška od portira, ali je tražen i listing poziva, kao i veštačenje telefona.

Podsetimo, mediji su u ponedeljak objavili da je kreatora maloletnik prijavio za seksualno uznemiravanje, ali Kostić u tom trenutku nije pronađen na prijavljenoj adresi. Saslušan je oko 11 uveče, a proveravaju se sve tvrdnje.

Komentari (7)

Strasno

22.06.2018 17:13

Morao je da obrise sve fotke sa kompa i sve sajtove na kojima je bio pa se onda prijavio sam kao - ne zna o cemu se radi. Covek je upropastio sam sebi zivot a napravio uspesnu karijeru. Mogao je da u svoja 4 zia radi sta zeli ali NE na silu i NE sa maloletnicima!!!

Ray Ray

23.06.2018 00:42

@Strasno - Cak i da je obrisao sve slike i prepiske oko 80% podataka (minimum) bilo na racunaru telefonu ili fotoaparatu se moze povratiti bez problema pogotovo nakon ovako kratkog vremenskog perioda osim ako fizicki nije unistio medije. Sto se tice interneta koliko znam bar na zapadu provajder je duzan da saradjuje sa policijom u ovakvim slucajevima i dostavi kompletnu istoriju internet aktivnosti osumnjicenog, identicno kao i sa telefonskim listingom. Tako da sve zavisi od volje same policije.

Ja

22.06.2018 22:43

A sta je sa onim glumcem.?

Ja

23.06.2018 10:35

@Ja - Nista i dalje glumi da je normalan! Mozda ce danas na paradi da glumi i da je ponosan! A mozda oni i ne glume! Mozda su oni stvarno ponosni na to sto su nenormalni!

djani

23.06.2018 01:46

sada ce da se druzi iskljucivo sa decacima!!!

Ja

23.06.2018 10:38

Dali su mu dovoljno vremena da isprazni narkomanski stek koji mu se nalazio kod te sale za tenis po svedocenju komsija!