Saobraćajna nesreća
Tanjug/Dušan Aničić
Saobraćajna nesreća

Tanjug/Dušan Aničić

Saobraćajna nesreća, Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Srbiju potresa stravična tragedija - u jučerašnjem udesu na autoputu iz smera Beograda ka Nišu poginulo je 8 osoba, dok je u odvojenom udesu, na istoj deonici, u suprotnom smeru, još 4 osobe izgubilo život.

Jedna od njih je i Marija Čajetinac (33) ) iz Dublja kod Trstenika.

- Otišla je iz sela da studira u Beograd. Tata joj ima privatnu firmu, pa je ona polovinu vremena živela u selu, a polovinu u gradu. Nije se udavala, niti je imala dece. Tu u selu su ostali njeni brat, snaja i dvoje dečice. Inače, s Marijom u kolima je bio pas, njen ljubimac, kog je povela iz sela i uvek vodila svuda sa sobom. On nije pronađen - kažu rođaci ove devojke.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta je sa ljubimcem nesrećne devojke ne zna se, a očevici su za medije ispričali da je njen otac, kada je saznao za pogibiju ćerke i došao na mesto nesreće, u bunilu tražio ljubimca svoje Marije.

Porodica sada na društvenim mrežama traži bilo kakve informacije o psu Žiki, kako se zvao mešanac koji je putovao sa Marijom.

- Žika nije bio u kolima u trenutku nesreće. Zapravo Pežo koji je Marija vozila prevrtao se na putu i pretpostavka je da je pas ispao u tumbanju, s obzirom da njegovo telo nije pronađeno ni u automobilu ni oko njega. Marija je izuzetno bila vezana za njega, udomila ga je pre oko godinu dana i jako smo ga svi voleli. Porodica moli sve da ukoliko vide psa sa fotografije, jave kako bi porodica došla po njega ili organizovala prevoz. Njegov pronalazak mnogo bi nam značio, roditeljima pogotovo - kaže bliska drugarica Marije Čajetinac.

Žika je mešanac žute boje, čipovan je na njeno ime i ima ogrlicu oko vrata.