Dragoslav - Miša Ognjanović
Rajko Ristić/Alo!
Dragoslav - Miša Ognjanović

Rajko Ristić/Alo!

Dragoslav - Miša Ognjanović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Njegova porodica, prijatelji i kolege opraštaju se od njega danima, a u novinama su jutros osvanule i čitulje uz potresne poruke.

Njegova supruga Sanja i ćerka Lara, kao i sin iz prvog braka Petar (26), koji je ranjen u sačekuši, prilikom koje je ubijen Ognjanović, obavestili su sve kada će se održati sahrana.

"Sa neizmernim bolom i patnjom u srcu i duši, obaveštavamo vas da će naš voljeni biti ispraćen na večni počinak dana 1. avgusta u 13.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će se održati u Svečanoj sali sa početkom u 12.30 časova."

Umrlice

Printskrin Politika

Sahrana će se održati sutra na Novom groblju, Foto: Printskrin Politika

"Pucnji u najboljeg od nas, pucnji su u naša srca. U ovim preteškim trenucima čujemo glas našeg nepokolebljivog Miše koji je uvek govorio da se mora dalje i bolje. Putuj veliki čoveče u večnost. Tvoja je nebeska sudnica. Tvoji iz kancelarije", stoji u čitulji Ognjanovićevih kolega.

Umrlice

Printskrin Politika

Kolege iz kancelarije, Foto: Printskrin Politika

Komentari (4)

MakiRaki

31.07.2018 09:52

A drugog sina nisu potpisali, bas jadno.

ZVONCE

31.07.2018 10:10

zar on nema troje dece...strasno!olinjala misica,idem da se ispovracam,divna neka zenica....

Sanja

31.07.2018 11:42

Nista jadnije od zene koja ne priznaje svu decu od nekog muskarca… prethodnih brakova, veza.. nema tu ljubavi, samo sebicnost.. gde ce ti dusa..izgleda svaka Sanja mora biti takva

TANJA

31.07.2018 15:49

TRAGICNO.A mlada zena cim se udala za coveka starijeg 23 godine morala je znati da ce on umreti pre nje.Tako da u njenu tugu kao i ljubav ne verujem.Da nije imao te pare ne verujem da bi on sa dva braka i dvoje dece bio izbor ove misice.Koja vise prilici njegovom sinu.Svaki advokat koji radi krivicu i brani ubice"ulazi"u svet mafije i zna da je u opasnosti.