Zoran Marjanović
Alo!/Masanori Jošida
Zoran Marjanović

Alo!/Masanori Jošida

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Prema rečima izvora "Kurira", nakon šro je Zoran Marjanović prošle nedelje izašao iz pritvora, u kome je proveo 10 meseci, ova porodica ponovo je na oku nadležnih organa, a policija proverava veze s tim političarem, ali i sa drugim moćnim i uticajnim ljudima.

- Nije tajna da se Zoranova majka Zorica bavi bioenergijom i nadrilekarstvom i da su je posećivali razni ljudi, među kojima je bilo i vrlo uticajnih i moćnih ljudi, pa o onih koji su na visokim položajima. Oni su dolazili kod Zorice kako bi im pomogla oko raznih zdravstvenih problema, pošto je tvrdila da ima neke natprirodne moći. Zorica nije naplaćivala svoje usluge, ali su joj zadovoljni klijenti ostavljali novac i darove u znak zahvalnosti - kaže izvor "Kurira" i dodaje da je rođak jednog političara, nakon što mu je Zorica pomogla oko sina, u znak zahvalnosti dao pozamašnu svotu.

Policiaj je posle ubistva Jelene Marjanović našla spisak Zoričinih klijenata i na njemu su se nalazila vrlo zanimljiva imena.

Tokom istrage policija je proveravala i s kim je sve Jelenina svekrva sarađivala i ko im je od političara i biznismena dolazio u kuću, kao i koliko su oni bili bliski. Zbog svega toga policija je, navodno, ponovo počela da češlja taj spisak ne bi li se tkrilo da li neki močnik štiti Majranoviće i zbog čega - kaže ovaj sagovornik.

On pominje da je čitava porodica iz Borče već više od dve godine, koliko je prošlo od zločina, ponaša vrlo misteriozno i da se ne isključuje mogućnost da uživaju nečiju zaštitu.

- Istraga je rtajala skoro dve godine, a dugo je tapkala umestu. I nakon hapšenja Zorana i podizanja optužnice protiv njega mnoge činjenice vezane za njegovu porodicu nisu razjašnjene. Njihove veze s raznim uticajnim ljudima bude sumnju da ih neko sve vreme štiti i da zbog toga još nije podignuta optužnica, a Zoran čak pušten iz pritvora - zaključuje ovaj sagovornik.

Komentari (11)

5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA

18.07.2018 00:02

PRE OKO POLA GODINE SAM NAPISAO DA JE SVAKOME JASNO DA POLICIJA ŠTITI NEKOGA VEOMA MOĆNOG …

GLUMICA

18.07.2018 02:27

@5 NDH IGRAČA IDOLI TUĐMANOVIH NARIKAČA - pogresio si...nema tajkuna..nema mocnika..JELENA JE ZRTVA PORODICNOG NASILJA

Aktap

18.07.2018 00:08

Znači, po stoti put, stvar je obrnuta!!! Marjanovići štite tajkuna! Marjanovići ćute i kriju istinu. Čuvaju tog tajkuna grčevito. A taj tajkun je ubio Jelenu i krije se u inostranstvu i leči se od side. To se priča već godinu i po dana.

Zoran

18.07.2018 11:54

@Aktap - AJDE NE LUPETAJ MAJKETI, NISKO SI PAO SA SVOJIM KOMENTAROM. SAD VAS JE UHVATILA PANIKA I LUPETATE STA BILO ZASTO NISTE ISLI DA SVEDOCITE ZA ZORANA NEGO STE POSLALI JANU MA NELUPETAJ GLUPOSTI.

Valentina

18.07.2018 00:14

Oni štite Marjanoviće,ali zašto vi štitite njih?!Objavite imena te naše političke elite!Izgleda da su nam državu vodile babe vračare,a još repova ostalo.Da li će ovi sadašnji imati petlju da sve isteraju na čistac i dokažu narodu da se u ovoj zemlji ne može izvršiti takav zločin i biti slobodan i uživati raznorazne povlastice.

Сараџогла

18.07.2018 07:05

Влада хаос! Једни би да осуде Зорана и докажу ВЕЛИЧАНСТВЕНО ЗНАЊЕ а други клечећи моле АМАН,БРЕ,ПУСТИТЕ ЧОВЕКА!Не заборавимо да се,кажу,Зоранова мајка бави ,,вештичарењем,, и да је имала бројне клијенте.ПС.Човек је од колеге на послу доживео нешто што је брука и срамота!Отац тог оштећеног је нешто ,,врачао,, да спасе живот сина.Знате ли у којим мукама је убрзо умро човек због болести који се изузетно лоше понео.Хоћете да вам напишем име и презиме покојника и фирму где је радио?

Maja

19.07.2018 17:31

@Сараџогла - Hocemo.

nada

18.07.2018 07:58

Postavimo samo jedno pitanje - Od cega zive Marjanovici a svi voze automobile cak i Zoranov sin Uros koji je sada punoletan . Ko radi i sta radi ili ? Neko ih finansira zbog cutanja ! Kako su ziveli 10 meseci jer ni Zoran nije radio - od vazduha ili ?

Ivan Kg

18.07.2018 08:13

Kada je Siniša Pavić u seriji "Bela ladja" uveo Rosku gataru nije to uradio napamet,tako da veze politicara i dotične mogu svakako da imaju veze...

Antibot

19.07.2018 11:20

Toma ljubavnik ucenjen od strane Vucica i SNS, Dragica iz besa iskoristila pare fondacije da ukloni Jelenu Marjanovic, Toma se kompletno povukao iz politickog zivota zbog Vuciceve ucene, istraga o ubistvu Jelene nikako da se okonca, pevaljka platila glavom jer je zagrizla veliki komad, placenici namestaju nove "tragove" ubistva na nasipu u Borci posle dve godine, Toma cuti kao zaliven. Mislim da su mu jaja u procepu, jer najebo je ko zuti macak na tavanu kaceci se za kobasice.

Antibot

19.07.2018 11:21

Dragica se doteruje i usmerava istragu u sve moguce pravce, ne bi li konacno zastarela i bila skinuta sa dnevnog reda. Zoran Marjanovic je slobodan, jer nije ubica (dokazano).... ali on zna ko je, to koristi i mora da cuti jer za cutanje prima velike pare od Tome i Dragice. Vodeca elita se usrala, a vodje uvalile u totalan amoral, ubistvo i prikrivanje zlocina. Bice tu jos prasine i materijala za diskusiju, a mozda i zatvorskih kazni Tomi, Dragici, Vucicu, njihovim pomagacima i ucenjvacima.