BOJAN ČMELIK
Privatna arhiva
BOJAN ČMELIK

Privatna arhiva

BOJAN ČMELIK , Foto: privatna arhiva

Zločin koji već danima drma Maltu. Srpski državljanin Bojan Čmelik ubio je poslodavca Huga Hetkutija ispred njegovog restorana, tako što se prvo "bratski" pozdravio sa njim, zagrlio ga, a potom mu zadao nekoliko uboda nožem posle čega je Hetkuti preminuo u bolnici.

Policija je nekoliko dana istraživala ovaj slučaj, pa su istakli da je ubistvo produkt ličnih motiva, a ne delo obračuna sa balkanskom mafijom.

Iako im je prvobitno ličilo na obračun klanova, u koji je umešano podzemlje sa Balkana koje želi da pusti korene na Malti, inspektori su odbacili takvu mogućnost.

malta

privatna arhiva

Pogled iz hotela Huga Hetkutija , Foto: privatna arhiva

Policija tvrdi da Malta dobija drogu iz Italije, a ne iz Južne Amerike i da, iako Hetkutijevi radnici potajno rasturaju drogu mušterijama, to nije organizovani kriminal iza kojeg stoji podzemlje sa Balkana, piše portal "Lovin Malta".

- Ukoliko je neko ubijen, ne mora da znači da je to produkt organizovanog kriminala. Apsolutno nema nikakvih dokaza za to. Verujemo da je ubistvo podstaknuto lilnim motivima - kažu iz malteške policije.

hugo hetkuti

privatna arhiva

Hugo Hetkuti, Foto: privatna arhiva

Bojan Čmelik, koji je radio u dva ugostiteljska objekta kod Huga Hetkutija i koji mu je naneo smrtonosne ubode, odbija da sarađuje sa policjom. 

Komentari (2)

mara

13.07.2018 12:58

nek mu je laka zemlja RIP Hugo bio je dobar čovek radila sam kod njega godinama, koliko je taj covek imao postovanja prema radnicima retko da se nadje takav poslodavac ?

Suncokret

14.07.2018 23:25

@mara - Ima nesto trulo u drzavi Malti. Neko ce otkriti pravi razlog i istinu o svemu ovome, ne ubija se covek tek tako, narocito ako ste "bratski" bili sa njim.