Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija
E-stock/Miloš Rafailović

 

Ubistvo, uviđaj, mesto zločina, policija

E-stock/Miloš Rafailović

Ilustracija, Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Vozač Tojote Vladimir V. (43) naleteo je na kolonu dece na Divčibarama kod hotela Pepa, pri čemu je jedan dečak (10) iz Subotice poginuo, a više mališana je povređeno.

Do nesreće je došlo kada je na grupu dece kod hotela "Pepa", naletelo vozilo marke "tojota", a prema prvim rezultatima iz istrage, na "tojoti" su otkazale kočnice.

Od siline udarca dete je nastradalo.

Prema prvim rezultatima istrage, vozač nije bio pijan, a sumnja se da su mu otkazale kočnice.

Policija iz Valjeva je odmah uhapsila vozača zbog sumnje da je učinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i u zakonskom roku biće sproveden nadležnom tužilaštvu.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se dvoje dece koja su povređena danas na Divčibarama nalaze na dijagnostici u valjevskoj bolnici, da imaju ozbiljnije povrede, ali da nisu životno ugroženi.

"Informacije stižu na svakih pet minuta i moguće je da se menjaju, zato moramo da budemo vrlo obazrivi, dok se ne završi kompletna dijagnostika, deca su u pitanju", rekao je Lončar novinarima u Užicu.

Lončar je naveo da je, prema informacijama koje ima, desetoro dece lakše povređeno, ali nije zahtevano da ostanu u bolnici.

 

Komentari (5)

reakno

12.06.2018 11:55

Zasto na decu,nesreco jedna???

Vladigula

12.06.2018 12:41

Kad pre rezultat istrage? Nečiji sinčić...

Leo

12.06.2018 13:29

Kod Toyote da otkažu kočnice? Ajde ne izmišljajte razloge da branite ubicu. Mogao je da udari u bilo šta samo da izbegne decu. Telefon i volan ne idu zajedno.

zoki

12.06.2018 16:16

Teren je brdovit,krivine. I da su kocnice otkazale,kretao se velikom brzinom cim je ubio dete. Sto nije skreno auto sa puta? Verovatno bio zauzet sa telefonom... Saucesce porodici decaka

gorgonzola

12.06.2018 18:06

Ko je sad zaštićeno lice? Zašto dete monstrume?