Pedofil pedofilija zlostavljanje deca dete
Profimedia

 

Pedofil pedofilija zlostavljanje deca dete

Profimedia

Pedofil pedofilija zlostavljanje deca dete, Foto: Profimedia

Jagodinska policija uhapsila je Dragana V. (62) zbog sumnje da je pokušao da obljubi devojčicu staru osam godina! Kako saznajemo, pokušaj obljube se dogodio u Despotovcu, a osumnjičeni je u proteklih deset dana spopadao ćerku podstanara. Slučaj je policiji prijavila devojčicina majka.

Kako saznajemo, Dragan V. se sumnjiči da je danima dete dodirivao po grudima, nogama, intimnim delovima tela, terajući je da se skine. Napastvovanje je vrhunac dostigao u sredu, kada se Vučković skinuo i legao pored devojčice, trljajući se o njeno telo. Slučaj je otkriven kada je devojčica sve ispričala majci, nakon čega je Dragan V. i uhapšen. On se, prema nezvaničnim saznanjima, nije branio na saslušanju. Kako saznajemo, lekarskim pregledom je utvrđeno da devojčica nije seksualno zlostavljana.

- Majka devojčice je od Dragana V. iznajmila pomoćni objekat u dvorištu njegove kuće. Dragan V. se bavio i skupljanjem sekundarnih sirovina. On je dao ponudu majci devojčice da mu povremeno pomaže, a zauzvrat bi joj smanjio kiriju. Na početku stanovanja devojčica i njena majka su stekle poverenje u osumnjičenog - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, devojčica nije izbijala iz kuće osumnjičenog, što je on kasnije iskoristio.

- Prema prijavi majke i svedočenju deteta, napastvovanje je počelo skoro neprimetno, jer je osumnjičeni koristio svaku priliku da zagrli, pomazi i poljubi dete. Pre desetak dana, kada je devojčica ušla u njegovu kuću, on je tad krenuo u akciju. Devojčica je ispričala da je Dragan V. počeo da dodiruje svuda po telu i da joj govori kako je dobra i lepa. Prvo ju je dodirivao po nogama, a zatim po grudima, govoreći detetu da je to njihova tajna - prepričava naš sagovornik, blizak istrazi.

Po svedočenju devojčicine majke, Dragan V. je bio sve nasrtljiviji i terao je njenu ćerku da se skine, a zauzvrat joj je nudio slatkiš.

- Majka i devojčica su istražnim organima rekle da se osumnjičeni skinuo i stavio dete pored sebe u krevet. Jednom rukom se igrao sa sobom, a drugom je mazio devojčicu. Od deteta je tražio da se skine, što je ona odbila, nakon čega je iskoristila trenutak njegove nepažnje i pobegla iz kuće kod majke. Uplašena devojčica je majci ispričala šta je proživljavala, a ona je obavestila policiju. Sa devojčicom su obavili razgovor psiholozi i ranici Centra za socijalni rad - kaže naš sagovornik.

Nagovarao sestričinu na seks

Prošle nedelje jagodinska policija je uhapsila Gorana M. (38) iz mesta kod Despotovca i odredila mu zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je silovao sestričinu M. T. (16), čiji je staralac. Obavljena su saslušanja i medicinski pregledi, a devojčica je premeštena kod dede i nastavila je školovanje. On je 2014. posle ubistva sestre G. T. iz Svilajnca preuzeo brigu o njene dve kćeri. Starija je sada na fakultetu, a mlađa je u srednjoj školi i trenira fudbal. Tokom davanja iskaza M. T. je rekla i da ju je obljubio Goran M., hranitelj i ujak iz Velikog Popovića kod Despotovca. Rekla je da je on to činio od njene dvanaeste godine, da je nije silovao, već da ju je ubeđivao, mazio i govorio da se zaljubio u nju.

Prema njegovim rečima, dete je bilo uplašeno, ali svesno dok je nadležnima davalo izjavu.

- Tokom davanja izjave devojčica je prvo negirala da se išta dogodilo, ali posle je potvrdila majčine navode. Na pitanje zašto je promenila priču, devojčica je rekla da se plašila i da je tako morala da kaže. Nakon davanja iskaza smeštena je kod bake i deke i sa njom i dalje rade nadležne službe - ispričao je naš sagovornik.

Kako saznajemo, daljom istragom će biti utvrđene činjenice i optužbe na račun osumnjičenog. Nakon saslušanja u tužilaštvu, osumnjičenom Vučkoviću je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za pokušaj obljube i nedozvoljene polne radnje.